RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sediul Primăriei fără curent în timp ce vorbea Pantazi. Edilul tocmai îi acuza de răutate pe cei care nu văd investițiile!

 Semn divin sau banală pană de curent la festivitatea de deschidere a Zilelor Municipiului Pașcani, ce a avut loc la Primărie.

 

 Exact în timpul discursului ținut de primarul Dumitru Pantazi, sediul instituției a rămas fără energie electrică. Edilul local urcase pe scenă de câteva minute și vorbea asistenței despre lucrările de investiții din municipiu. La scurt timp furnizarea energiei electrice a fost întreruptă, din motive încă necunoscute.”Cine nu vede investițiile înseamnă că e rău intenționat”, a susțiut Dumitru Pantazi, iar după câteva minute curentul a picat.

  

 Cu toate acestea, în bezna din sală, edilul local și-a continuat discursul adresându-se invitaților prin viu grai. Situația a fost una penibilă. Discursul edilului putea fi auzit cu greu de cei prezenți.

 La rând a urmat prefectul județului, Marian Șerbescu, care, la  fel, a vorbit în beznă. Furnizarea energiei electrice a fost reluată odată cu discursul președintelui Consiliului Județean Iași, Maricel Popa. 

Related posts

Prognoză ANM: Luna februarie păstrează, de regulă, multe dintre caracteristicile înregistrate în ianuarie

Redacția

Zeci de locuri de muncă disponibile, scoase la concurs, în instituţii publice ieşene

Redacția

Aveti grija ce cadouri cumparati pentru cei mici! Cateva controale au scos la iveala nereguli grave

Redacția
Încarcă...