RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință de CJ la Ruginoasa, cu doar o parte din consilieri

 

 

In sedinta ordinara a Consiliului Judetean de ieri, care s-a desfasurat la Palatul A.I.Cuza din Ruginoasa, au fost pe masa 54 de proiecte de hotarare. 8 dintre acestea au fost amanate din cauza lipsei de cvorum. Consilierii PNL si PMP au absentat de la intalnire.

  

 

Proiectul legat de trecerea din domeniul public al comunei Ruginoasa si administrarea Consiliului Local al comunei în domeniul public al Consiliului Judetean Iasi al unui teren în suprafata de 1.725 mp, nu a trecut din lipsa de cvorum. Este vorba de schimbul de terenuri intre cele doua unitati pentru infiintarea unui centru sportiv.

„Faptul ca la acest proiect nu exista 2/3 din numarul consilierilor judeteni arata foarte clar ca acest proiect nu poate trece. Haideti sa nu facem confuzie intre cvorumul de desfasurare a sedintei si a cvorumului pntru vot. In momentul de fata, din lipsa distinsilor nostril colegi, nu putem votam la 2/3 acest proiect.”, a declarat Cristian Stanciu, liderul Grupului de Consilieri PSD.

Pe langa proiectele de investitii, absenta consilierilor PNL si PMP a afectat si un proiect care ii vizeaza pe copiii din echipa de fotbal de la Ruginoasa.

„Noi am incercat sa realizam aici o sala pentru antrenamente pet imp de iarna, deoarece acesti copii din octombrie pana in martie fac naveta din 2 in 2 zile la Targu Neamt, pentru ca nu au unde sa se antreneze. Trebuie sa ne gandim la infrastructura si vom dezvolta infrastructura sportiva oriunde sunt performante, dar nu am avut sprijinul consilierilor PNL si PMP. Cu parere de rau, doar trebuia sa aprope sa luam un teren nu investitia in sine, dar asta este situatia, mergem mai departe.”, a subliniat Maricel Popa, presedintele CJ Iasi.

Pentru performanta obtinuta la prima editie a Cupei Satelor, copiii din echipa de fotbal au fost premiati pentru ca au reusit sa obtina marele trofeu al competitiei,  fara nicio infrangere.

 sursa www.telem.ro

 

 

Related posts

Consiliul local a luat astăzi act de demisiile lui Bodoașcă și Dandu

Răzvan Grecu

Primarul X: Pantazi se plânge de birocrație în timp ce Pașcaniul a bătut pasul pe loc în 2017 la capitolul dezvoltare

Marius Parteni

Ședință pentru completarea comisiilor din CL și desemnarea reprezentanților în Consiliul de Administrație

Marius Parteni
Încarcă...