NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Secretarii din judet, instruiti pe probleme de asistenta sociala

O parte a secretarilor localitatilor din judet s-au intalnit ieri cu autoritatile iesene pentru a discuta probleme ce tin de asistenta sociala. Sedinta a facut parte din seria de intalniri privind sprijinirea autoritatilor publice în contextul autonomiei locale.

Reprezentantii Directiei Generale de  Sociala si Protectie a Copilului Iasi si cei ai Agentiei Judetene de Prestatii Sociale au prezentat o serie de masuri ce urmeaza a fi aplicate la nivelul primariilor. „Aceste intalniri subliniaza, din nou, necesitatea intensificarii relatiilor de colaborare dintre institutiile cu atributii pe zona de asistenta sociala si prestatii sociale intre palierul local, cel judetean si national. Planul strategic derulat de institutia noastra vizeaza tocmai acest gen de indicatori si impact. Se urmareste promovarea standardelor si bunelor practici, dezvoltarea capacitatilor de gestionare a informatiei, a proceselor si resurselor la nivel local în context strategic, într-o viziune care armonizeaza accesul la informatia juridica, aplicarea rapida si corecta a actelor normative, cooperarea interinstitutionala, eficienta, responsabilitatea si profesionalismul”, a spus subprefectul Bogdan Abalasi.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Promovarea comunei Tătăruși la Târgul de Turism al României: ”Ne mândrim cu Rezervația Forestieră care este unică în Europa”

Teona Gherasim

Lucrările de împrejmuire a terenului de rugby, din zona vale, în blocaj

Marius Parteni

S-a făcut primul pas pentru autostrada spre Moldova. Licitații pentru ruta Ploiești-Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site