NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii invitați la dezbateri pe tema: Serviciile publice și beneficiile înființării Asociațiilor de Proprietari

Reprezentanții executivului local au programate în această lună două întâlniri cu locuitorii municipiului Pașcani, pe teme care țin de serviciile publice și înființarea Asociațiilor de Proprietari. Acestea sunt organizate de viceprimarul Vasile Axinte, iar la ele vor fi prezenți șefii și directorii de la PSA, RAGCL, Eco Salubritate și Poliția Locală.

 

 Prima întâlnire este programată pentru data de 20 martie, începând cu ora 16.00 în sala mare a Casei Municipale de Cultură. La această primă întâlnire sunt așteptați și cetățeni care locuiesc în blocuri unde deja au fost înființate Asociațiile de Proprietari. Pe data de 22 martie, de la aceeași oră, la întâlnire sunt așteptați membrii Asociațiilor de Locatari.

  

 ”Dorim să discutăm la aceste întâlniri despre toate problemele cu care se confruntă consumatorii, dar să și explicăm beneficiile înființării Asociațiilor de Proprietari. Alături de mine vor sta șefii sau directorii societăților din subordinea Consiliului Local. Vor fi cu siguranță întrebări legate de cota comună sau pierderile facturate la apă. Le vom prezenta oamenilor răspunsurile de care au nevoie. Îi rog pe cetățeni să participe la aceste întâlniri în număr cât mai mare”, a spus ieri seară, în emisiunea “În Obiectiv”, viceprimarul Vasile Axinte.

 Un alt subiect ce va fi atins va fi cel al spațiilor verzi. Șefii executivului apelează la cetățeni să le îngrijească și pune la dispoziția acestora flori pentru înfrumusețarea lor.

 

   Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Curățenia de primăvară la Pașcani. Străzile, trotuarele și spațiile verzi sunt curățate și măturate

Răzvan Grecu

ApaVital somează chiriaşii ANL să încheie contracte în 5 zile, altfel vor rămâne fără apă

Răzvan Grecu

Un păşcănean a ieşit din izolare să-şi schimbe buletinul şi a fost dus în carantină

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site