RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii invitați la dezbateri pe tema: Serviciile publice și beneficiile înființării Asociațiilor de Proprietari

Reprezentanții executivului local au programate în această lună două întâlniri cu locuitorii municipiului Pașcani, pe teme care țin de serviciile publice și înființarea Asociațiilor de Proprietari. Acestea sunt organizate de viceprimarul Vasile Axinte, iar la ele vor fi prezenți șefii și directorii de la PSA, RAGCL, Eco Salubritate și Poliția Locală.

 

 Prima întâlnire este programată pentru data de 20 martie, începând cu ora 16.00 în sala mare a Casei Municipale de Cultură. La această primă întâlnire sunt așteptați și cetățeni care locuiesc în blocuri unde deja au fost înființate Asociațiile de Proprietari. Pe data de 22 martie, de la aceeași oră, la întâlnire sunt așteptați membrii Asociațiilor de Locatari.

  

 ”Dorim să discutăm la aceste întâlniri despre toate problemele cu care se confruntă consumatorii, dar să și explicăm beneficiile înființării Asociațiilor de Proprietari. Alături de mine vor sta șefii sau directorii societăților din subordinea Consiliului Local. Vor fi cu siguranță întrebări legate de cota comună sau pierderile facturate la apă. Le vom prezenta oamenilor răspunsurile de care au nevoie. Îi rog pe cetățeni să participe la aceste întâlniri în număr cât mai mare”, a spus ieri seară, în emisiunea “În Obiectiv”, viceprimarul Vasile Axinte.

 Un alt subiect ce va fi atins va fi cel al spațiilor verzi. Șefii executivului apelează la cetățeni să le îngrijească și pune la dispoziția acestora flori pentru înfrumusețarea lor.

 

   Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

R.A.G.C.L. mai are o zi pentru plata facturilor restante la gaz metan. Banii aprobați de consilierii locali nu au ajuns în cont

Marius Parteni

Primăria Pașcani scoate la concurs trei posturi vacante. Pentru unul dintre ele se cere o vechime de minim 9 ani

Teona Gherasim

A doua noapte, fără apă, în Pașcani și suburbii

Redacția
Încarcă...