NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se montează dispenserele cu dezinfectant! Primarul uimit de cum se gospodăresc pășcănenii!

Angajații Primăriei Pașcani au început de astăzi dimineață să amplaseze în scările de bloc dispenserele cu dezinfectant. Acțiunea a debutat din zona vale. Edilul local nu a ratat oportunitatea de a fi prezent la această acțiune întârziată.

Dispenserele ar trebui montate până la finalul acestei săptămâni.”În aceste zile, vor fi montate dispozitivele la toate cele 416 scări de bloc din Municipiul Pașcani. Astfel, echipele vor fi pe teren în fiecare zi, până când va fi finalizată operațiunea de montare a dispenserelor cu gel dezinfectant. Facem apel, din nou, către reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii, să permită accesul echipelor de montaj!”, susțin cei din Primăria Pașcani.

Modul în care se va face reîncărcarea acestor dispozitive și perioada urmează să fie anunțat zilele viitoare.

Pe pagina de facebook a Primăriei Pașcani primarul Dumitru Pantazi și-a manifestat uimirea față de modul cum s-au gospodărit unii locatari.”Felicităm locatarii scărilor de bloc care s-au gospodărit și am găsit covorase cu dezinfectant la intrare în scară. Rugămintea noastră este de a nu distruge aceste dispozitive pentru că sunt în folosul dumneavoastră!”, cităm din postarea de pe facebook.

Administraţia locală face un apel la cetăţeni să nu uite că toate măsurile trebuie continuate cu cele de igienă personală.

loading...
Advertisements

Related posts

Prefectul județului nu a vrut să facă lumină în cazul achizițiilor publice de la Pașcani! Laura Pașcu spune că va sesiza instanța civilă, dar și organele de urmărire penală!

Răzvan Grecu

Lovitură pentru ApaVital la nivel județean: PMP a blocat majorarea prețului apei. Proiectul a fost amânat

Marius Parteni

PNL spune “NU” creșterii impozitului pe clădirile nerezidențiale. Ședință pentru aprobarea zonării municipiului

Marius Parteni
Încarcă...