RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se inchide groapa ecologica de la Targu Frumos

Sute de mii de persoane din vestul judetului nu vor mai avea unde sa-si depoziteze gunoiul. Din 16 iulie, groapa ecologica de la Targu Frumos va fi inchisa. Singurul loc unde toate deseurile menajere vor mai putea fi transportate ramane groapa de la Tutora. Totusi, unele autoritati locale din judet nu s-au inteles la pret cu operatorul de salubritate. Astfel, exista riscul ca multe localitati din judet sa nu aiba unde transporta gunoiul.

“Luni este termenul final de sistare a depozitarii deseurilor la Targu Frumos. Singurul loc unde se vor mai putea depozita deseuri ramane depozitul de la Tutora. Cu toate acestea, unele autoritati locale nu si-au rezolvat inca problemele in acest sens si nu au incheiat contracte cu operatorii de salubritate. Pana acum, se transporta gunoiul la Roman sau Botosani, ma refer aici la cei din zona Pascaniului. Aceste depozite se inchid acum. Cei de la Pascani au demarat negocierile cu Salubris, dar nu s-a ajuns la niciun consens”, a spus Stefan Kocsis, comisar sef la Garda de Mediu Iasi.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Impasibil! Răspunsul lui Pânzaru la suspiciunile ce planează asupra modului cum se fac angajările la Spitalul Municipal

Marius Parteni

Vremea astăzi, 4 septembrie, în Moldova

Redacția

Incendiu la un depozit necontrolat de gunoi. Primăria Pașcani a fost amendată cu 5000 de ron din cauza incompetenței unui angajat! Culmea: terenul respectiv este fără proprietar!

Răzvan Grecu
Încarcă...