NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se inchide groapa ecologica de la Targu Frumos

Sute de mii de persoane din vestul judetului nu vor mai avea unde sa-si depoziteze gunoiul. Din 16 iulie, groapa ecologica de la Targu Frumos va fi inchisa. Singurul loc unde toate deseurile menajere vor mai putea fi transportate ramane groapa de la Tutora. Totusi, unele autoritati locale din judet nu s-au inteles la pret cu operatorul de salubritate. Astfel, exista riscul ca multe localitati din judet sa nu aiba unde transporta gunoiul.

“Luni este termenul final de sistare a depozitarii deseurilor la Targu Frumos. Singurul loc unde se vor mai putea depozita deseuri ramane depozitul de la Tutora. Cu toate acestea, unele autoritati locale nu si-au rezolvat inca problemele in acest sens si nu au incheiat contracte cu operatorii de salubritate. Pana acum, se transporta gunoiul la Roman sau Botosani, ma refer aici la cei din zona Pascaniului. Aceste depozite se inchid acum. Cei de la Pascani au demarat negocierile cu Salubris, dar nu s-a ajuns la niciun consens”, a spus Stefan Kocsis, comisar sef la Garda de Mediu Iasi.

Advertisements

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Lucrări de frezare a străzilor confundate cu cele de plombare

Marius Parteni

Expertiza prin care se ştergeau firmei primarului datoriile de 2,7 milioane de lei conţine erori grave. Expertul Ioan Popa: ”Nu cred că legislativul local avea calitatea legală să aprobe utilizarea acesteia pentru ştergerea datoriei AgroComplex Lunca”

Răzvan Grecu

Drumul de la Mircești riscă să rămână plin de gropi în continuare pentru alte câteva luni bune din indolența unei firme

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site