RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Bombele gasite in judet sunt transportate cu Dacia

Genistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi au solicitat sprijinul Consiliului Judetean pentru achizitia unei autospeciale noi de interventii. Cei de la ISU Iasi folosesc in acest moment o masina veche de 14 ani, cu sute de mii de kilometri la bord. Pentru ca aceasta autospeciala se defecteaza destul de des, angajatii ISU Iasi merg pe teren cu o Dacia Berlina. Ieri, in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi, reprezentantii ISU au cerut spijinul autoritatilor judetene pentru achizitia unei noi autospeciale de interventie la asanarea si distrugerea munitiei. 

“Am avut o analiza a interventiilor pe linie pirotehnica. Se cunoaste ca la nivel national ne clasam pe primul loc in tara in privinta munitiei asanate si distruse. Suntem pe un drum bun cu cei de la Consiliul Judetean, astfel incat sa putem achizitiona cu ajutorul lor o autospeciala pentru transportul acestor munitii. Masina actuala este destul de veche. O astfel de masina trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Masina pe care o avem acum este din 1998, are peste 300.000 kilometri la bord si nu prea mai asigura securitatea celor care executa misiuni”, a spus Dan Iamandi, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Iașul are cele mai multe note de 10 din țară la Evaluare Națională 2023

Redacția

Peste 1.200 fertilizări in vitro, la Iași. Foarte multe cupluri care au apelat la fertilizarea în vitro au peste 40 ani

Redacția

Dosarul „Amanta”, detalii uluitoare. Şase poliţişti în trei schimburi, plătiţi din buget să se ocupe exclusiv de urmărirea non-stop a Adinei Samson

Redacția
Încarcă...