RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Schimb dur de replici între doi aleși locali:„De ce vorbești despre sculpturi? Crezi că acelea sunt păcănele”? „Comunist mic, ți-e dor de vremurile cand erai un turnător desăvârșit?”

Doi consilieri locali și-au aruncat cuvinte grele prin intermediul unei rețele de socializare. Totul a pornit de la articolul scris de NewsPascani.com cu privire la evaluarea exagerată a sculpturilor realizate de studenții ieșeni, în tabăra sponzorizată de Primăria municipiului Pașcani.

 

  

Consilierul Andrei Rîznic a distribuit articolul pe pagina sa de socializare însoțit de următorul mesaj: Şoseaua de centură, autostrada Pașcani-Madrid, Aeroport Internațional, Parc acvatic, scări rulante, și multe alte benficii devin realizabile la Pașcani … încă vreo câteva sculpturi și avem bani pentru toate … ”. Mai mult acesta a adăugat și câteva hashtag-uri ironice la adresa Partidului Social Democrat. „#psdmaismechercaBrancusi #Psdcoloanainfinituluiprostiei #masataceriipsdiste #columnaluiZanet

În replică, Vasile Avrămiuc, consilier local din parte PSD, a comentat postarea tot printr-o ironie, de data aceasta la adresa liberalului Andrei Rîznic.„De ce vorbești despre sculpturi? Crezi că acelea sunt păcănele?”.

Din acest moment, discuțiile s-au încins, liberalul acuzându-l pe pesedist că este comunist și că a fost colaborator al Securității.„Comunist mic, de ce cauți vorbă cu mine? Ți-e dor de vremurile când erai un turnător desăvârșit? Hai pa”, i-a transmis Rîznic.

Schimbul de replici a fost încheiat de Vasile AvrAmiuc care a catalogat cele scrise de Andrei Rîznic, drept insulte.„Normal că lipsa de argumente duce la insulte”.

 

 

Related posts

Răchiteni, 10 septembrie: Ședință de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

Intervenție pe strada Grădiniței a celor de la ApaVital, pentru idenficarea cauzei unei surpări

Marius Parteni

Piața Gării va fi reamenajată! Benzi de circulație separate pentru autobuze, taxiuri și mașinile care staționează!

Marius Parteni
Încarcă...