NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Scandal uriaș făcut de familia lui Djokovic: „Îl țin pe Novak al nostru, mândria noastră, în captivitate”

Novak Djokovic, campionul ultimei ediții a Australian Open va afla abia luni dacă își poate apăra titlul, sau trebuie să părăsească țara. Un judecător va decide la începutul săptămânii viitoare dacă starul tenisului masculin poate intra în țară nevaccinat, în baza unei scutiri medicale. Până atunci, jucătorul sârb obișnuit cu hotelurile de lux așteaptă într-un hotel de carantină din Melbourne, cu gândaci în cameră și având drept vecini oameni care stau închiși de ani de zile în așteptarea clarificării statutului lor de refugiați. În țara sa natală, Serbia, situația a căpătat tonuri dramatice.

Tatăl lui Djokovic, la megafon: Vor să-l țină nu numai în custodie, ci și în închisoare… până luni. Închipuiți-vă, până luni îl vor ține în închisoare pe el, cel mai bun sportiv din lume.

Sute de sârbi s-au adunat în fața parlamentului de la Belgrad în sprijinul lui Novak Djokovic, căruia i-a fost refuzată intrarea în Australia pentru că nu este vaccinat. La miting, tatăl tenismenului le-a vorbit protestatarilor la megafon. Le-a spus că fiul lui este ținut captiv.

Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak: Îl țin pe Novak al nostru, mândria noastră, în captivitate. Novak este Serbia și Serbia este Novak.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Un motociclist de 14 ani a murit într-un accident grav petrecut în timpul unei curse European Talent Cup

Redacția

A VIII-a ediție a Galei Sportului Pășcănean. Intră să vezi tinerii care vor primi premii

Oana Cordoneanu

Novak Djokovic, reținut după ce Australia i-a anulat din nou viza. Tenismenul nu va fi deportat încă, în așteptarea judecării apelului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site