NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Melbourne

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului Melbourne Summer Set 1, după 6-2, 5-7, 6-4 cu elveţianca Viktorija Golubic.

Halep (30 ani, 20 WTA), a doua favorită, a obţinut o victorie muncită, după două ore şi 35 de minute, potrivit Agerpres.

Primul set a fost unul în care primele cinci ghemuri au fost break-uri, Halep fiind cea care a făcut diferenţa cu două ghemuri de serviciu, graţie cărora a câştigat cu 6-2, în 26 de minute.

Halep a început foarte bine actul secund, a condus cu 2-0, 3-1 şi 4-2, dar a fost egalată, 4-4. Fostul lider mondial a reuşit un nou break şi a servit pentru meci la 5-4, dar a pierdut ultimele trei ghemuri şi setul (cu 5-7).

  

Decisivul a fost foarte echilibrat, niciuna dintre jucătoare nereuşind să se desprindă. Primele patru ghemuri au însemnat tot atâtea break-uri, cu Halep la cârmă (1-0, 2-1), apoi Golubic (29 ani, 43 WTA) a condus cu 3-2 şi 4-3. Simona Halep a reuşit un break la 4-4, iar acesta a făcut diferenţa, câştigând cu 6-4, după ce a salvat două mingi de break.

Halep a încheiat cu 4 aşi şi nu mai puţin de 11 duble greşeli,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Liga 3: CSM Pașcani pierde și în fața celor de la Dante Botoșani!

Marius Parteni

Rugbystele păşcănence joacă în finala Campionatului Naţional. Competiţia se va disputa pe stadionul CFR

Ema Roman

FOTBAL LIGA 3: CSM PAȘCANI – SC BACĂU 3-3

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site