RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Scandal la început de an universitar. Rectorul SNSPA, acuzații la adresa AUR: Au împărțit pliante în care îi îndeamnă pe studenți să renunțe la studiile universitare

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, îl acuză pe George Simion, liderul partidului AUR, de atacuri „legionaro-fasciste” la adresa universităților, după ce unii simpatizanți ai formațiunii ar fi împărțit pliante în care le cereau studenților să renunțe la cursuri și să se înscrie în partid.

George Simion, președintele AUR FOTO Inquam Photos

George Simion, președintele AUR FOTO Inquam Photos

UPDATE Într-o precizare pentru „Adevărul”, George Simion a punctat: „Nu trebuie să renunțe, doar să nu le mai plătească taxe pentru teorie. Pot veni la practică la noi”. Liderul AUR a punctat apoi că formațiunea a reacționat pe Facebook.

  

Luni, 2 octombrie 2023, la deschiderea noului an universitar, susținători ai partidului AUR au distribuit pliante, în curtea și în sediul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în care promovează partidul, îi îndeamnă pe tineri să renunțe la studiile universitare și să se înscrie în AUR”, anunță SNSPA, într-un comunicat de presă.

De altfel, rectorul SNSPA a venit cu un mesaj foarte dur, susținând că George Simion e un politician de „factură legionară” „NU este o noutate faptul că politicienii nedemocrați sunt deranjați de universități, de gândirea critică și cercetările serioase.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Încă o medalie de aur pentru România la CM de canotaj: Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, locul 1 la dublu rame

Redacția

Guvernul dă încă un an mere în şcoli: un leu pe zi la trei elevi

Redacția

Președintele Klaus Iohannis, în pantaloni scurți pe munte / Carmen Iohannis pe Vârful Moldoveanu, cu steagul României în mână

Redacția
Încarcă...