RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: Joi voi veni cu reforma în jocurile de noroc. Nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate

Premierul României a dat exemplul companiilor care se ocupă cu jocurile de noroc având sediul în Transnistria. Anunțul lui Marcel Ciolacu vine în contextul în care în ultimele zile a vorbit de presiuni din parte industriei jocurilor de noroc.

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO Inquam Photos

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO Inquam Photos

„În şedinţa de joi voi veni cu reforma în jocurile de noroc. Nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate pe teritoriul României”, a afirmat premierul.

  

Marcel Ciolacu a precizat că, astfel, „companiile care erau prin Transnistria nu vor mai putea activa în acest domeniu, pe teritoriul României”. „Este una din multele modificări”, a completat liderul de la Palatul Victoria.

Premierul a acuzat sâmbătă că există „o formă de şantaj” la adresa lui, cât şi a altor responsabili ai statului român, după ce a propus proiectul de lege privitor la eliminarea păcănelelor din oraşe.

În calitatea mea de prim-ministru, solicit statului român să vadă dacă vorbim de o încălcare a legii şi de un şantaj sau vorbim doar de un fenomen întâmplător”, a adăugat liderul PSD.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Zelenski face bugetul pentru anul viitor: Vom aloca fonduri bugetare semnificative pentru industria de apărare. Vom sprijini veteranii, indexăm pensiile şi creştem salariul minim

Redacția

Rusia, deranjată de interzicerea Partidului ‘ŞOR’: Moldova că repetă calea Ucrainei de a deveni o ţară anti-rusă

Redacția

Lotul Selina, greu de reziliat: Șeful autostrăzilor a cerut aprobare Consiliului de Administrație CNAIR pentru rezilierea lotului Biharia – Chiribiș de pe Autostrada Transilvania. Consiliul îl refuză spunând că rezilierea e chiar atributul directorului general

Redacția
Încarcă...