RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Cristian Rățoi a făcut alianță cu PSD pentru a anula instaurarea sensului unic de pe strada ”Mihail Kogălniceanu”

Astăzi a avut loc ședința Comisiei Locale de organizare a circulației din Municipiul Pașcani a cărei președinte este viceprimarul Cristian Rățoi. Pe ordinea de zi a fost o sesizare făcută de consilierul social democrat Mihai Dediu, cu privire la nefuncționalitatea sensului unic înființat în urmă cu câteva săptămâni, pe strada ”Mihail Kogălniceanu”. Acesta a susținut că pe acea stradă după instituirea sensului unic se circulă în haos.

De partea celor susținute de Mihai Dediu a fost și viceprimarul Cristian Rățoi, dar și fostul primar Dumitru Pantazi.

Din partea Poliției Rutiere Pașcani a venit propunerea ca pentru a se vedea funcționalitatea acestui sens unic să se mai aloce o perioadă de timp și mai apoi să se analizeze dacă trebuie anulat.

La vot a fost egalitate 4 la 4. Rățoi, Pantazi, Dediu și un polițist local au votat pentru anularea sensului unic de pe strada ”Mihail Kogălniceanu”, în timp ce Cătălin Conache, consilier local PNL, Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale, Ciprian Prisecaru, arhitectul Municipiului Pașcani și reprezentantul Poliției Rutiere Pașcani s-au abținut.

  

În final, cei din comisie au hotărât să meargă în teren miercuri la ora 12.00 pentru a vedea cum se desfășoară traficul pe strada ”Mihail Kogălniceanu”. Acest lucru a fost verificat astăzi și de o echipă de la Actualitatea TV, care  a constatat că la ora 11.50, pe strada ”Mihail Kogălniceanu” circulau puține mașini, situația de haos reclamată de consilierul Dediu, nefiind prezentă.

Related posts

Guvernul a adoptat un act normativ care schimbă structura Instituţiei Prefectului

Redacția

Licitație pentru modernizarea drumului lim. județ Neamț – Răchiteni – intersecție DN 28

Redacția

Oficial: 81.000 români cu venituri lunare de peste 25.000 lei. Foarte mulţi în Poliţie şi Armată

Redacția
Încarcă...