NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Scandal în fața sediului OCPI. Un tânăr din Pașcani agresat în propria mașină

Un angajat al unui notariat public din Pașcani este acuzat că a agresat, ieri, fizic şi verbal un coleg de breaslă. Vlad Z., s-a ales cu o plângere după ce l-ar fi lovit cu pumnul în faţă şi ameninţat pe Cosmin G., de 25 de ani. În reclamaţia adresată Poliției Pașcani de către victimă se specifică că a fost acostat când ieșea din sediul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiară Pașcani.

“La Poliţia Paşcani a fost depusă ieri seară o plângere pentru lovire şi ameninţare. Lucrătorii noştri fac cercetări în acest caz, iar în funcţie de rezultatele anchetei se vor dispune şi măsurile legale”, ne-a declarat agent de poliţie Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei Iaşi.  

Conform celor povestite de către reclamant, agresorul l-ar fi lovit cu pumnul în față, după ce în prealabil blocase geamul portierei. Cosmin G. s-a deplasat în primă fază la Spitalul de Urgență unde a primit îngrijiri medicale, iar mai apoi la Poliția Pașcani.

  

Cel indicat ca fiind agresor a declarat pentru NewsPascani.com că nu ar fi fost vorba despre o faptă de violență ci doar o simplă discuție în contradictoriu.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Doi ciobani amendați de polițiștii locali pentru că au încălcat regulamentul de pășunat propus de primar

Răzvan Grecu

Şoferul unui autobuz şcolar din Iași, plin cu copii, prins beat la volan

Redacția

Un polițist care a reținut un suspect de furt, obligat să îi plătească daune morale

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site