RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Şantaj sexual la clasa a opta

La numai 13 ani, o elevă de clasa a VIII-a a ajuns să ofere poze cu ea goală unui elev de liceu care o şantaja. Copila a intrat iniţial în mrejele băiatului mai mare, care a pus-o să se pozeze şi filmeze „din iubire“ în ipostaze pornografice, uneori şi de mai multe ori pe zi. În cele din urmă, puştanul s-a gândit că poate obţine şi bani, ameninţând-o. Când fata nu a mai avut să-i dea, după ce furase de acasă de mai multe ori, s-a dus cu mătuşa ei la Poliţie.

 

Minora de 13 ani care este victimă în acest dosar se află în grija unei mătuşi, din cauza situaţiei dificile a propriei familii, iar activitatea sa pe internet nu era supervizată în niciun fel. La începutul anului 2017, prin intermediul reţelei sociale Facebook, copila a cunoscut un licean de 16 ani de la Liceul cu program sportiv din Paşcani cu care, începând cu luna aprilie, a început o relaţie de prietenie. Liceanul a început să îi ceară fetei imagini şi videoclipuri în care apărea dezbrăcată, sau în ipostaze indecente, minora conformându-se. La un moment dat, liceanul chiar a trecut la ameninţări.

  

„De asemenea, se reţine din declaraţia persoanei vătămate că, pentru a o convinge pe aceasta, inculpatul a început să o ameninţe că, dacă nu-i va trimite fotografiile şi videoclipurile, «nu vor mai fi prieteni» şi că «va pune pe cineva să o bată», în acest context, la data de 05.04.2017, persoana vătămată fotografiindu-se şi filmându-se cu telefonul său mobil de mai multe ori pe zi, în ipostaze intime, iar fotografiile şi videoclipurile le-a trimis inculpatului pe telefonul său mobil prin intermediul reţelei WhatsApp“, arată judecătorii, în motivarea primei sentinţe. După ce a primit primele materiale, liceanul a continuat să ceară şi alte imagini, ameninţând-o pe fată că, altminteri, va publica pe Facebook materialele.

 articolul integral pe www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Un băiat din Iași și-a omorât doi vecini de bloc, mamă și fiu, ca să facă rost de bani pentru droguri. Ieri, a primit închisoare pe viață

Redacția

Se modifică traficul pe drumul european între Târgu Frumos şi Moţca

Redacția

Patru ani de închisoare pentru un bărbat din Ruginoasa care a tâlhărit un bătrân

Oana Cordoneanu
Încarcă...