RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațiePolitică

Șantaj al viceprimarului Cristian Rățoi pentru a-și păstra funcția: „Ce proiecte vor trece în 2024?”

Cristian Rățoi, fost polițist și actualul viceprimar al Municipiului Pașcani, nu se dă în lături să-l șantajeze pe primarul Marius Pintilie, colegul său de alianță. Chiar dacă vorbim de o faptă penală, Rățoi a formulat șantajul chiar în fața pășcănenilor, la o televiziune locală.

Acesta a pus că dacă i se vor lua atribuțiile pe care le are în calitate de viceprimar, proiectele pe care Pintilie le va propune în anul 2024 nu vor mai fi votate de el.

„Eu sunt foarte curios dacă judecă mutarea asta. Câte proiecte mai are în 2024?” a spus Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Întrebat în continuare de moderator dacă asta înseamnă că nu va vota proiectele din 2024 propuse de primar, acesta a confirmat.

  

Dincolo însă de conotația legală a șantajului, amenințarea formulată de viceprimarul Cristian Rățoi are însă și o altă însemnătate. Și anume faptul că proiecte benefice dezvoltării Pașcaniului nu vor fi votate, doar pentru că un politician și-a pierdut funcția negociată politic.

Cât despre plătitorii de taxe și impozite din Pașcani, acești sunt considerați, cel mai probabil de Cristian Rățoi, doar o masă de manevră pentru ca politicianul să-și mențină salariul frumos pe care-l încasează din banii acestora, ignorând interesele și nevoile comunității.

Related posts

Lege promulgată: La o adresă de domiciliu pot fi înregistrate cu cartea de identitate maximum 10 persoane

Redacția

Prelungirea programului de lucru cu publicul la eiberarea pașapoartelor

Redacția

Lucrări de asfaltare și reparații stradale reluate. Restricții rutiere de mâine, pe pasajul peste calea ferată!

Marius Parteni
Încarcă...