RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sancțiuni de 1000 de lei și dosar penal în cazul scandalului de la Valea Seacă urmat de distrugerea mașinii firmei de pază

Polițiștii Secției 6 Rurale Pașcani au aplicat primele sancțiuni în cazul scandalului ce a avut loc în noaptea de 6/7 ianuarie într-un bar din centrul comunei Valea Seacă. Patru tineri implicați în altercația cu agenții firmei de pază s-au ales cu câte 1.000 lei amendă. Unul dintre aceștia are și dosar penal pentru distrugere.

 

Polițiștii au stabilit că protagoniștii sunt Daniel Enache, Andrei Nemțanu, Mihai Lupu și Florin Mihalache. Aceștia au primit câte 1000 de lei amendă. Tot din verificări s-a stabilit că Andrei Nemțanu este cel care a spart geamurile maşinii firmei de pază care a intervenit la fața locului, după ce angajata barului a apăsat butonul de panică.

  

Reamintim faptul că în locația respectivă mai mulți tineri au avut un conflict cu agenții firmei de pază, aceștia din urmă fiind nevoiți să folosească spray lacrimogen pentru evacuarea lor din bar. La ieșire, unul dintre ei a rupt un par dintr-o bancă şi a spart geamurile mașinii cu care agenții s-au deplasat la intervenție.

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut           

Related posts

Accident rutier pe o trecere de pietoni din Pașcani

Redacția

Împreună chiar și după gratii! Cei doi iubiți implicați în jaful de la Hârlău au fost conduși în arest de mascați. Erau în vacanță când au fost prinși

Redacția

Femeile din Poliţia ieşeană, dublu ca procent faţă de media UE. Avantaj sau dezavantaj? Liderul Sidepol: “La bătaie vreau bărbat lângă mine”

Redacția
Încarcă...