NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

S-au constituit și celelalte Comisii de specialitate ale Consiliului Local

Pe lângă Comisia de Validare, constituită în ședința festivă de vinerea trecută, în ședința extraordinară de azi, 28 iunie, aleșii locali au stabilit componența celorlalte patru comisii de specialitate stabilite prin Regulamentul de Organizare și Funcționare a Consiliului Local. Pentru a respecta ponderea formațiunilor politice resprezentate în CL, în fiecare dintre cele 4 comisii PSD deține trei locuri și PNL unul. În câte două comisii mai dețin câte un loc și PDL și PPDD.

Comisia de prognoze economico-sociale, buget, finanțe, industrie, agricultură, silvicultură, prestări servicii, comerț și IMM-uri, programe europene, atragere de fonduri structurale și relații externe: Vasile Haldan, Vasile Bălău șu Florin Răcilă (PSD), Marius Pintilie (PNL) și Emilian Crăciun (PDL).

Comisia juridică, ordine publică, drepturile omului și libertăți cetățenești: Gică Zanet, Bogdan Alexa și Eduard Dumea (PSD), Dorin Nechifor (PNL) și Dragoș Voinea (PPDD).

  

Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, conservarea monumentelor istorice, protecția mediului, ecologie, patrimoniu și administrație publică: Vasile Pleșca, Dragoș Ionescu, Eduard Dumea (PSD), Neculai Enea (PNL) și Ioan Ioniță (PDL).

Advertisements

Comisia pentru învățământ și activități științifice, cultură, culte, tineret, sport și turism, sănătate, muncă, protecție socială și combaterea sărăciei: Carmen Apostol, Gabriela Nedelcu, Florin Răcilă (PSD), Ioan Danu (PPDD), la care se va adăuga un consilier PNL – fie Grigore Crăciunescu, fie Diana Acsinte, în cazul în care fostul primar se va decide să renunțe la mandatul de consilier.

Advertisements

Citește și:

{loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Consilier PSD: „Când am putea avea un serviciu pentru administrarea parcărilor cu plată?”

Marius Parteni

Pășcănenii s-au prins în Hora Unirii și au asistat la un spectacol folcloric în Piața Casei de Cultură (VIDEO)

Ema Roman

CCR a tăiat pensiile lui Pantazi și Crăciunescu!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site