NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

S-a schimbat șefia PNL Pașcani. Petrică Dascălu s-a autosuspendat din funcție

De astăzi, conducerea PNL Pașcani a fost schimbată, după ce președintele Petrică Dascălu s-a autosuspendat din funcție, fiind înlocuit de către Neculai Enea.

Se pare că Petrică Dascălu a înaintat o cerere către conducerea județeană, prin care cere retragerea de la șefia partidului, pe o perioadă de trei luni de zile, din motive de sănătate. În această situație, vicepreședintele organizației pășcănene, Neculai Enea, va prelua atribuțiile lui Petrică Dascălu, până când acesta va reveni în funcție.

Astfel că, Enea va fi pe poziții în următoare perioadă în care se va ocupa de realizarea sarcinilor de lucru ale Partidului Național Liberal, filiala Pașcani.

Advertisements
  

Conform statutului de vicepreședinte am fost nominalizat să preiau atribuțiile președintelui organizației municipale, PNL, drept pentru care va trebui să mă ocup de cele necesare în această perioadă”, a declarat Neculai Enea.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primăria verifică componența Comitetului Local pentru situații de Urgență. Pantazi:”De îndată ce ne vor fi transmise alte măsuri, ne vom întruni”!

Marius Parteni

Primăria apelează la împrumut pentru montarea centralelor în unitățile școlare și demararea unor investiții

Marius Parteni

Bătrână din Gâștești:”Nu am văzut în viața mea urgie ca aceasta”. Culturi compromise și acoperișuri distruse!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site