RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Inculpații din dosarul „AgroComplex” îi solicită edilului Dumitru Pantazi să achite Primăriei prejudiciul reclamat de procurorii DNA

Probleme pentru primarul Dumitru Pantazi. Coinculpații din dosarul „AgroComplex” îi solicită acestuia să vireze în conturile municipalității suma de 2.045.000 lei, despre care procurorii DNA susțin că reprezintă prejudiciul din acest caz.

 Conform unor surse bine informate, între cei inculpați în acest dosar au avut loc o serie de întâlniri și discuții pe această temă.

  

„Într-o săptămână maxim vom căuta soluția prin care să-l convingem pe primarul Dumitru Pantazi să vireze suma pentru care noi avem pus sechestru pe bunuri în conturile Primăriei. Astfel, la termenul de pe 17 august vom putea cere să ni se ridice sechestru”,  a povestit unul dintre cei ce au votat în 2007 pentru ștergerea datoriei AgroComplex Lunca Pașcani S.A.

Persoanele implicate în acest dosar susțin că prin votul lor a avut de câștigat doar firma primarului, în timp ce ei acum trag ponoasele. În opinia acestora este normal să acopere prejudiciul cel ce a beneficiat de pe urma acestei situații

„Păi principalul beneficiar este AgroComplexul și primarul Dumitru Pantazi. Normal este ca acesta să dea banii la Primărie. Ce rost are să-i țină în conturile aflate sub sechestrul DNA. Dacă achită prejudiciul, scăpăm și noi de sechestru. Am greșit atunci când am votat, dar hotărârea a fost casată de instanță. Nu suntem noi de vină că decizia instanței nu a fost pusă în aplicare”, a mai spus un fost consilier local.

Menționăm că în dosar sunt implicate 31 de persoane, plus societatea AgroComplex Lunca Pașcani S.A. , printre care și primarul Dumitru Pantazi.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Hotărârea privind salariile din Primărie considerată nelegală de către Prefectură: Funcționarii publici în pericol să nu-și mai primească salariile, din cauza secretarului Irina Jitaru! (DOC)

Răzvan Grecu

A cincea „Săgeată Albastră” cu revizie capitală a ieșit de pe porțile Electroputere VFU Pașcani

Redacția

Studiu de 50.000 euro pentru aflarea numărului călătorilor din judeţ

Redacția
Încarcă...