NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ruta ocolitoare a Pașcaniului, un subiect ce trebuie repus pe hârtie. Iată de ce! (VIDEO)

Municipiul Pașcani are mare nevoie de o rută ocolitoare, care să asigure fluidizarea traficului rutier, astfel încât mașinile de mare tonaj să nu mai tranziteze orașul.

 

Nu există dimineață ca pe strada Grădiniței să nu se înregistreze blocaje în trafic, din cauza numărului mare de mașini ce o tranzitează. Cele mai aglomerate zone sunt intersecțiile de la Spitalul Municipal și cea de la Constructorul.

În această dimineață un transport agabaritic a creat și mai mult deranj, față de alte dimineți. La intersecția de la Constructorul s-au format coloane de autovehicule, care au fost nevoite să aștepte deplasarea transportului special.

Din aceste considerente, problema rutei ocolitoare redevine un subiect de actualitate. Proiectul care în trecut prevedea o bretea ce ar fi traversat râul Siret, ar fi continuat pe drumul spre Brătești și urma să se intersecteze cu drumul Pașcani – Moțca undeva la liziera pădurii Codrii Pașcani, a fost abandonat din cauza drumului expres Bacău – Pașcani – Siret creionat în masterplanul de viitor al Ministerului Transporturilor.

Autoritățile locale și chiar candidații la un post de parlamentar ar trebui să rediscute serios acest proiect și să-l promoveze pentru a fi implementat.  

{youtube}22bOoNRqyWM&feature=youtu.be{/youtube}

Advertisements

Related posts

Bani pentru avertizoarele de fum la Spitalul Municipal nu se găsesc, pentru expertize și avocați, da

Marius Parteni

Asociaţia de proprietari, obligată să afişeze cum au fost stabilite sumele de pe listele de plată

Redacția

Comunicat ADIS Iași: Noii operatori de salubritate și modul cum trebuie depozitate deșeurile din 1 octombrie 2019

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site