NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apel către personalul medical! Primăria Pașcani a primit acordul pentru deschiderea unui nou flux de vaccinare

Primăria Pașcani intenționează să deschidă un al doilea flux de  vaccinare după jumătatea lunii martie. În acest scop, autoritățile locale fac apel la personalul medical, interesat să facă parte din acest program, să depună cereri la nivelul instituției sau Direcției de Sănătate Publică Iași.

Primarul Marius Pintilie a anunțat astăzi că a primit acordul prefectului și Direcției de Sănătate Publică să amenajeze acest nou flux.

În urma discuțiilor cu domnul prefect, am primit acordul să deschidem acest al doilea flux. Fac un apel către medici, asistenți, operatori, ce sunt interesați să facă parte din componența centrului, să depună cereri la Primărie sau DSP”, a precizat primarul municipiului.

Până la momentul la care centrul va fi dat în funcțiune, va fi asigurată dotarea cu materialele necesare. Totul ține și de numărul dozelor ce vor fi primite în perioada următoare, la nivel de județ.

  

Cel de-al doilea flux va fi amenajat în cel deja existent din sala de sport a Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu” Pașcani.  

Advertisements

Related posts

Șefii Primărei promit proiecte de investiții în cartierul Aerodrom

Teona Gherasim

Aparat performant de radiologie de 60.000 de euro la Spitalul Municipal de Urgență

Răzvan Grecu

Acces blocat pe trei străzi, după reparațiile de pe „Moldovei”!

Marius Parteni
Încarcă...