NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

România promovată în lume de un jurnalist britanic: „Străinii nu au habar cât de frumoasă e România”

„Flavours of Romania” este o serie de documentare realizată de jurnalistul britanic Charlie Ottley, autorul faimoasei serii „Wild Carpathia”, prin care România a fost promovată în întreaga lume.

Seria este alcătuită din 9 episoade şi prezintă unele dintre cele mai frumoase şi mai puțin cunoscute locuri ale României. „Flavours of Romania” militează pentru conservarea patrimoniului natural şi cultural al României.

Charlie Ottley s-a îndrăgostit de frumuseţile României în timp ce filma seria de documentare „Wild Carpathia”, serie ce avea să facă înconjurul lumii. „Wild Carpathia” a avut un mare impact peste hotare, audienţa cumulată în cele 110 ţări în care s-au difuzat documentarele ridicându-se la 100 de milioane de telespectatori.

Într-un interviu pentru cotidianul Adevărul, jurnalistul Charlie Ottley spune că a vizitat pentru prima dată România în 2011, iar de atunci se întoarce în fiecare an:

„Cred că România este una dintre cele mai frumoase ţări din lume. Mulţi vest-europeni şi americani au idei preconcepute despre România, idei bazate pe ignoranţă. Şi toţi aceşti oameni nu realizează ce destinaţie fantastică este România. Şi mai cred că România promovează aceleaşi locuri, tot timpul, precum Castelul Bran sau mănăstirile din Moldova. Însă sunt multe alte locuri minunate de văzut în România. Am vrut să arăt românilor şi lumii cât de multe are de oferit această ţară.”

Articol integral pe www.rotalianul.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Proinvest implementează în Islanda cel mai mare proiect din istoria companiei

Ema Roman

Ministrul Muncii: Indiferent dacă intră în vigoare noua Lege a pensiilor, de la 1 septembrie majorăm punctul de pensie

Redacția

Încă 6 pacienţi vindecaţi de coronavirus în România. Alţi 6 pacienţi la terapie intensivă, unul în stare gravă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site