RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

România, incapabilă să bată Islanda. Șansele de calificare la Cupa Mondială s-au redus drastic

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu echipa Islandei, 0-0, joi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Echipa națională a României a remizat joi seara, în compania Islandei, în penultima etapă a jocurilor din Grupa J, contând pentru preliminariile de calificare la Cupa Mondială Qatar 2022. Calificarea României la baraj depinde acum de rezultatul Meciului Macedonia de Nord – Islanda.

România are acum şansa a doua de a ajunge la baraj, fiind la mâna rezultatelor. Pentru a încheia pe locul al doilea, care asigură barajul pentru Mondialul din Qarar, tricolorii trebuie să câştige duminică în Liechtenstein, iar Islanda să nu piardă în Macedonia de Nord.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi a făcut un joc destul de bun, a avut o posesie covârşitoare (61%) şi şi-a creat câteva ocazii bune de gol, însă a fost lipsită de inspiraţie în ultima treime adversă şi de şansă în unele momente.

  

Citiți și:
Florin Tănase, titular cu Islanda: Ne-a lipsit golul. Am avut neşansă, cred că meritam victoria

Oaspeţii au început curajos şi au avut o mare ocazie în min.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Surpriză în Liga a V- a, Seria III Pașcani. Viitorul Hărmănești a promovat în Liga a IV -a

Răzvan Grecu

Furie în Australia după ce Djokovic a primit derogare medicală pentru a participa la turneu: „Suntem drăguți până când nu mai suntem”

Redacția

CSM Kosarom – Sporting Suceava, vineri de la ora 15.00 pe Stadionul Municipal

Răzvan Grecu
Încarcă...