NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Robert Ciurlică şi Ruxandra Drumariu au fost desemnaţi Mister şi Miss Boboc la Liceul Teoretic Miron Costin (VIDEO)

Primul bal al bobocilor din acest an s-a încheiat. Elevii şi profesorii Liceului Teoretic “Miron Costin” şi-au desemnat astăzi Miss şi Mister Boboc 2014.  

 
În această seară la Casă de Cultură “Mihai Sadoveanu”Paşcani, opt perechi s-au întrecut în creativitate, spontaneitate, dar şi în graţie pentru a câştiga mult râvnitul titlu de Miss şi Mister Boboc 2014 al Liceului Teoretic „Miron Costin”. Câştigătorii au trebuit să convingă juriul, pe parcursul mai multor probe, că ei merită acest titlu. 
 
Evenimentul, îndeaproape organizat de către elevii de la clasele a XII-a pentru colegii lor nou veniţi în liceu, a adus celor prezenţi în sală momente încărcate de amuzament și multă distracţie. Nu au lipsit deasemenea cântecele, dansul şi actoria. 
 
Cei care au fost desemnaţi de juriu Miss şi Mister Boboc 2014 sunt Ruxandra Drumariu şi Robert Eduard Ciurlică. 
Prima probă la care au trebuit să facă faţă a fost cea de prezentarea, într-un mod cât mai original, urmând o proba de cultură generală în care fiecare din cei 16 participanţi au trebuit să ofere răspuns unor întrebări de cultură generală sau să răspundă unei provocări. 
 
Ultima proba, cea în care trebuiau să imite un obiect sau un animal, atât Robert cât şI Ruxandra au reuşit să răpească aplauzele celor din sala datorită imaginaţiei lor. De la început, cei doi învingători s-au sincronizat şi s-au înţeles într-un mod aflat aproape de perfecţiune ce le-a conferit un statut superior în comparaţie cu celelalte perechi.
 
Calităţile actoriceşti a celor doi le-a adus un plus de performanţă şi capacitatea lor de a improviza a contribuit la un plus de încredere din partea juriului. Pe de altă parte, dicţia celor doi a lăsat să se înţeleagă faptul că au o experienţă în lumea teatrală şi în lumea spectacolului. 
 
Titlurile de Miss şi Mister Popularitate au fost câştigate de către Mădălina Vrabie şi Florin Puşcaşu. Aceştia au fost aleşi de publicul din sală. 
 
La finalul evenimentului, Silviu Pașcu a concertat pentru toţi cei peste 400 de liceeni, părinţi şi cadre didactice prezente. 
După spectacol atât concurenţii cât şi elevii şi profesorii Liceului Teoretic “Miron Costin ” s-au îndreptat către petrecerea ce are loc la Pabo Sports. 
 
{flv}diverse/balul bobocilor miron costin 2014{/flv}
 
Citește și {loadposition articlescategoryload}   
  
Advertisements

Related posts

Care sunt elementele de care trebuie sa tii cont pentru a cumpara cele mai bune tricouri barbati?

Redacția

Balul Bostăneilor la Colegiul Tehnic „CF Unirea”

Teona Gherasim

Reguli pentru amenajarea și utilarea bucătăriei moderne

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site