NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Rezultate de excepție pentru sportivele din Pașcani la Ziua Mondială a Atletismului de la Cluj Napoca

Rezultate de excepție pentru  sportivele din Pașcani care au participat la  un concurs de atletism cu ocazia Zilei Mondiale a Atletismului, ce a avut loc la Cluj Napoca.

Concursul a fost în sistem open si s-au desfăşurat întreceri la mai multe  probe, iar pentru sportivele de la CSM s-a încheiat cu rezultate de excepție. Tinerele au reușit un careu de ași și încă două locuri trei.

 „Bianca Ciobanu a obținut locul I, la aruncarea greutății și locul III, la aruncarea suliței. Aurora Coșerariu s-a clasat pe locul I, la 200 m plat. Iustina Berbece s-a clasat pe locul I la săritura în lungime, iar Roxana Chiper, locul I la 100 m plat și locul III la săritura în lungime. La 100 de metri plat Roxana Chiperi a scos un timp foarte bun la 100 m plat, 13,1 secunde, iar Aurora Coșerariu 27,7 secunde, la proba 200 m plat. Să nu uităm că sunt doar copile, născute în 2006 şi 2005. Semieșecurile la finalele din sezonul de iarnă se pare că le-au determinat să muncească mai mult ,mai bine,cu mai multă dorință de a învinge și să se autodepășească”, a precizat profesorul Mihai Vicovanu, antrenorul sportivelor.

 

Advertisements

Related posts

Eveniment sportiv în acest weekend, la Pașcani

Irina Gherasim

Premii și felicitări pentru sportivi la “Gala Sportului Pășcănean”, ediția a IX-a (VIDEO)

Ema Roman

Pașcaniul are 4 vicecampioni județeni la karting (FOTO VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site