NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Rezultate de excepție pentru sportivele din Pașcani la Ziua Mondială a Atletismului de la Cluj Napoca

Rezultate de excepție pentru  sportivele din Pașcani care au participat la  un concurs de atletism cu ocazia Zilei Mondiale a Atletismului, ce a avut loc la Cluj Napoca.

Concursul a fost în sistem open si s-au desfăşurat întreceri la mai multe  probe, iar pentru sportivele de la CSM s-a încheiat cu rezultate de excepție. Tinerele au reușit un careu de ași și încă două locuri trei.

  

 „Bianca Ciobanu a obținut locul I, la aruncarea greutății și locul III, la aruncarea suliței. Aurora Coșerariu s-a clasat pe locul I, la 200 m plat. Iustina Berbece s-a clasat pe locul I la săritura în lungime, iar Roxana Chiper, locul I la 100 m plat și locul III la săritura în lungime. La 100 de metri plat Roxana Chiperi a scos un timp foarte bun la 100 m plat, 13,1 secunde, iar Aurora Coșerariu 27,7 secunde, la proba 200 m plat. Să nu uităm că sunt doar copile, născute în 2006 şi 2005. Semieșecurile la finalele din sezonul de iarnă se pare că le-au determinat să muncească mai mult ,mai bine,cu mai multă dorință de a învinge și să se autodepășească”, a precizat profesorul Mihai Vicovanu, antrenorul sportivelor.

 

Advertisements

Related posts

Autorităţile locale, felicitate de preşedintele FRF, pentru că susţin echipa de fotbal feminin din Paşcani

Ema Roman

Meciuri de rugby la Pașcani cu titlul de campioane pe masă

Marius Parteni

FC Kosarom joacă în prima etapă cu Petrotub Roman. Vezi programul complet pentru turul de campionat!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site