NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Carlos Alcaraz a câștigat US Open 2022 și devine cel mai tânăr lider ATP din istorie

Spaniolul Carlos Alcaraz l-a învins duminică în finala US Open 2022 pe norvegianul Casper Ruud și devine, la 19 ani, cel mai tânăr lider al clasamentului ATP. Pare că începe o nouă eră și în lumea tenisului masculin profesionist, după ce la fete, câștigătoarea de la Flushing Meadows 2022, poloneza Iga Swiatek, s-a instalat confortabil, la 21 de ani, în fruntea topului mondial.

A fost un meci care a durat peste trei ore, la capătul căruia Carlos Alcaraz, nr. 4 ATP, a obținut victoria cu trei seturi câștigate, 6-4, 2-6, 7-6 (7-1), 6-3, în fața lui Casper Ruud, 23 de ani, nr. 7 ATP. În momentul în care partida s-a încheiat, Carlos Alcaraz s-a întins pe spate pe teren și și-a dus mâinile la față, apoi a sărit să-l îmbrățișeze pe adversar la fileu. A trecut în viteză pe lângă fotografi și a urcat în tribune pentru a se bucura în lojă alături de echipa sa.

Advertisements

Carlos Alcaraz a câștigat US Open 2022 la 19 ani Foto: Profimedia Images

Carlos Alcaraz a câștigat US Open 2022 la 19 ani Foto: Profimedia ImagesSpaniolul Carlos Alcaraz câștigă primul său titlu de Grand Slam Foto: Profimedia ImagesCarlos Alcaraz devine liderul ATP la 19 ani Foto: Profimedia ImagesCarlos Alcaraz devine cel mai tânăr lider ATP din istorie Foto: Profimedia ImagesCarlos Alcaraz devine,  » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Robert Glință, medalie de bronz în proba de 100 m spate, la Campionatele Mondiale de la Abu Dhabi

Redacția

Confruntarea Vikingilor Pașcani. 10% din banii încasați vor fi donați către un caz social!

Redacția

Interviu cu reputatul antrenor Neculai Tarcan

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site