RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentSport

Șapte sportivi pășcăneni, care fac parte din echipa de rugby a României, au vizitat Parlamentul României

Pașcaniul are cu ce se mândri! Un sfert din lotul național de rugby al României, provine din județul Iași, șapte dintre sportivi fiind pășcăneni. Astăzi, tinerii au vizitat Parlamentul României. ”Ghid” le-a fost deputatul PNL Sorin Năcuță, care este mândru de performanța sportivilor și că sunt din municipiul nostru.

 ”Prima reprezentativă de rugby a României, aflată într-un turneu de pregătire ,,World Rugby”, la București, a vizitat astăzi Parlamentul României și a asistat la plenul Camerei Deputaților.Am avut un sentiment de mândrie pentru că un sfert din lotul național de rugby al României, provine din județul Iași, șapte dintre ei fiind pășcăneni.

Este vorba de:

Vlad Bocanet, Mihai Lazăr, Marius Simionesc, Ovidiu Cojocaru, Roșu Florin, Costel Burțilă, Marian Gorcoaia, Popa Vlăduț, Tudor Butnariu, Constantin Pristăvița, Marius Iftimiciuc, Virgil Ghenea.

Advertisements
  

Felicitări lor și d-lui antrenor Neculai Tarcan, care scrie istorie în acest sport, cu fiecare generație de jucători crescuți si pregătiți, atât la echipele masculine cât și la cele feminine!

Partidele de pregătire se vor juca la Bucureşti, pe Stadionul Naţional de Rugby ,,Arcul de Triumf”, programul fiind următorul:

– 12 noiembrie, cu Uruguay;

– 19 noiembrie, cu Samoa”, este mesajul transmis de deputatul Sorin Năcuță, pe pagina sa de facebook.

Pașcaniul este un punct important pe harta rugbyului românesc pentru că de aici au plecat zeci de jucători și jucătoare, majoritatea ajungând la lotul național de seniori și senioare, fiind crescuți sub îndrumarea profesorului și antrenorului Neculai Tarcan, cel care este și antrenorul echipei naționale de rugby 7 fete.

Related posts

Crucea Roșie sărbătorește “Ziua Mondială de Prim Ajutor”

Redacția

Povestea celui mai mare jaf din istoria României. Întâmplarea a inspirat un celebru personaj de film

Redacția

Invitație la un festival de muzică rock la Suceava

Ema Roman
Încarcă...