RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Rezultate bune pentru sportivii de la AS West Moldavia și CSM Pașcani, la întrecerile de la Iași și Bacău

Sâmbătă, 15 decembrie, s-au desfășurat la Bacău întrecerile atletice „Cupa de iarnă”. La concurs au participat juniori din zece județe ale țării. Sportivii de la Asociația West Moldavia au obținut rezultate bune. Carina Duduman a ocupat locul IV la aruncarea greutății, cu 9,14 metri.

În urma reușitei ea a realizat și baremul ce o califică în finala din luna martie din București. De asemenea în finala din luna martie s-a calificat și Șerban Nistor, elev în clasa a VII-a la școala Iordachi Cantacuzino. Acesta a obținut un rezultat de 10,45 m, la aruncarea greutății de 4 kg.

 De asemenea,  pe data de 7 decembrie s-a desfășurat la Iași concursul internațional “Cupa LPS”, destinată pentru categoriile copii 1 și juniori 3. La acest concurs Tudor Pintilie, elev la școala Iordachi Cantacuzino, legitimat la CSM Pașcani a reușit în finala de 60 de metri să se claseze pe locul V, iar la săritura în lungime cu elan a reușit performanța de 4,65 metri, ceea ce i-a adus locul III și medalia de bronz.

  

 Menționăm faptul că anul acesta atleții de la Clubul Sportiv Municipal și West Moldavia încheie anul 2012 cu 7 medalii la concursurile naționale și internaționale. 

   Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Performanţa Juniorilor A1 de la CSM: Trofee importante pentru doi jucători. Iată lotul şi stafful tehnic

Marius Parteni

Juniorii Under 12 de la CSM Pașcani joacă semifinala competiției “Cupa Mării Negre”

Marius Parteni

Fotbaliștii din România nu mai pot juca decât dacă au Certificat Verde

Redacția
Încarcă...