NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Parohia Sf.Gheorghe din Lunca Pașcani s-a calificat în etapa finală la Campionatul de Fotbal al Arhiepiscopiei Iașilor

Sute de persoane s-au înscris la Campionatul de Fotbal organizat de Departamentul Misiune pentru Tineret din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

744 jucători -124 de echipe au participat la acest eveniment, organizat în patru etape (la nivel de cerc misionar, protopopiat, județ și etapa finală).  Au fost invitate să participe parohiile din Arhiepiscopia Iașilor, alcătuite din tineri, cu vârsta între 14-20 de ani.  

Pe data de 6 iulie a avut loc a III-a etapă, la nivel județean și s-a desfășurat la Colegiul Tehnic “Mihail Sturdza” . Din partea Protopopiatului Pașcani, în etapa județeană, pe locul al II-lea s-a clasat Parohia Sf.Gheorghe din Lunca, profesor coordonator Radu Ifrim și va merge mai departe în finala campionatului, pe 11 iulie, la Iași.

 Organizatorii acestui campionat și-au propus, prin intermediul acestei initiațive, să creeze un cadru în care tinerii să-și consume energia și să-și petreacă timpul cu folos, în jurul unor valori tradiționale, precum Biserica și Școala, să încurajeze dezvoltarea spiritului de echipă şi a abilităților de colaborare .

Evenimentul este organizat de Departamentul de Misiune pentru Tineret al Sectorului de Misiune, Statistică și Prognoză pastorală, iar ca parteneri: Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” Iași, ATOR și ASCOR Iași.

 

 

 

Advertisements

Related posts

RECORD! Cinci medalii de aur, una de argint și trei de bronz pentru atleții pășcăneni la etapa finală a Campionatului Național de Atletism! Avem trei campioni naționali!

Ema Roman

CSM Pașcani – Șomuz Fălticeni 2-2: Portarul oaspeților a egalat la ultima fază! (VIDEO)

Marius Parteni

5 echipe s-au înscris la Cupa Instituțiilor și a societăților comerciale la fotbal

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site