NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un important constructor de drumuri din Tg. Frumos își deschide punct de lucru la Pașcani. Cerere de concesiune pentru 8300 mp în strada Morilor

Societatea Eky Sam din orașul Târgu Frumos solicită Consiliului Local Pașcani concesionarea unei suprafețe de 7200 mp de teren din proprietatea municipalității. Un asemenea proiect de hotărâre se află pe masa de lucru a aleșilor locali, pentru ședința din data de 21 decembrie 2012.

Este vorba despre o suprafață de teren în care în trecut a funcționat Lucrări Drumuri și Poduri Iași, societate care a intrat în faliment. Eky Sam SRL, deținută de omul de afaceri Ioan Echimov, a cumpărat activele din Pașcani a celor de la LDP Iași, mai exact stația de asfalt, contra sumei de 705.000 lei.

 Proprietar pe activele din Pașcani, omul de afaceri cere acum concesiunea terenului în suprafață de 7200 mp. Prețul redevenței anuale, stabilit de un evaluator, ce va fi prezentat consilierilor locali este de 10.000 de euro pe an. Societatea solicită concesionarea terenului pentru o perioadă de 25 de ani.

 Pe ordinea de zi a ședinței de vineri se mai află o cerere de concesiune, de această dată din partea unui agent economic din Pașcani. Societatea Ivirca SRL solicită concesiunea suprafeței de 8300 mp de teren în strada Morilor. Societatea solicită aprobarea concesiunii pentru 25 de ani de zile. Conform studiului de oportunitate valoarea redevenței anuale este de 1816 euro, plătibil în lei.   

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

UNPR Iași a decis: Candidaturi pe liste separate în județ. Candidații pentru Primăria Pașcani și Târgu Frumos vor fi anunțați în martie

Marius Parteni

Ștrandul Municipal rămâne la Primărie. Licitație doar pentru spațiul destinat terasei!

Marius Parteni

Spitalul CF Pașcani nu are căldură din cauza unor lucrări de reabilitare termică care se execută în prag de iarnă

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site