NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Revoltă la blocul Moldova: Cetățenii au împiedicat un angajat al RAGCL să închidă ușa unui punct termic. Directorul Gelu Nedelcu a chemat Poliția!

Războiul dintre ApaVital și cetățenii ce locuiesc la bloc și refuză încheierea contractelor colective continuă. În aceste momente la una din scările debranșate ale blocului Moldova, se află aproximativ 25 de persoane care doresc să afle cine a permis accesul muncitorilor ApaVital în punctele termice pentru ca aceștia să intervină asupra rețelelor de apă.

Cetățenii s-au strâns de la ora 8.00 în fața blocului, scara D, iar în momentul în care un angajat al RAGCL a deschis ușa punctului termic de unde ApaVital a făcut debranșarea scării, aceștia au intrat înăuntru pentru a fotografia starea rețelei de distribuție a apei. Mai mult, au refuzat ca angajatul RAGCL să mai închidă acea ușă până când polițiștii nu vor veni să constate intervenția celor de la ApaVital.

  

Tot la forțele de ordine a apelat și directorul RAGCL, Gelu Nedelcu. Acesta a solicitat ca polițiștii să intervină și să calmeze spiritele. În tot acest timp o echipă de polițiști criminaliști a ajuns la fața locului și a intrat în punctul termic unde au fotografiat stadiul rețelei de distribuție a apei după intervenția ApaVital.

Cetățenii au scris pe loc o sesizare în care reclamau acțiunea de debranșare a scărilor de bloc ca fiind una abuzivă, ea fiind instituită în urma unei înșelătorii și anume: anunțul oficial al ApaVital că se vor efectua lucrări pentru montarea unor vane, iar în realitate lucrările au avut ca scop debranșarea scărilor de bloc. În sesizare s-a mai precizat că rețelele de apă nu au fost transmise spre administrare celor de la ApaVital.

După toate acestea, locatarii blocului au montat un lacăt pe ușa de acces a punctului termic astfel încât cei care doresc să facă lucrări să o facă în prezența unui reprezentant al scării de bloc. La fel se dorește să se întâmple și la punctul termic de la scara C a blocului Moldova.

„Nu este normal ce se întâmplă. Eu sunt prins la mijloc. Cetățenii nu trebuiau să pună lacăt pe acea ușă. Când va fi o problemă, noi nu vom putea interveni, iar eu voi fi tras la răspundere”, a declarat Gelu Nedelcu.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Opt firme au depus oferte pentru reabilitarea Străzii Gării

Ema Roman

Cătălin Drulă: Contractul de proiectare pentru Autostrada A8 Tg Neamţ-Iaşi a fost semnat

Redacția

Reacții după articolul “Documentul exploziv prin care Primăria solicita în 2013 bani europeni pentru investiții în sisteme de alimentare cu apă și canalizare”. Totul urma să fie implementat prin Eco Apa și Prest Serv Apă!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site