RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Remanierea Guvernului Ciolacu, pregătită după anunțarea listelor la primele alegeri. Cine ar putea pleca din Guvern SURSE

Mai mulți miniștri care ar primi locuri considerate eligibile la alegerile din 9 iunie vor părăsi Guvernul, fiind pregătită o remaniere de îndată ce este anunțată lista pentru europarlamentare, potrivit informațiilor „Adevărul”

Candidații intrați în campanie vor părăsi Guvernul FOTO gov.ro

Candidații intrați în campanie vor părăsi Guvernul FOTO gov.ro

 Potrivit informațiilor „Adevărul”, Marcel Ciolacu preferă să nu aibă în Executiv persoane concentrate pe propria campanie, nu pe guvernare, în condițiile în care perioada electorală, cea oficială, durează patru săptămâni, însă evenimentele programate de partide vor fi și mai devreme.

  

De la liberali, dată ca favorită pentru un loc în Parlamentul European este Alina Gorghiu, în prezent ministră a Justiției, fiind considerată persoana cu cele mai mari șanse să ocupe al doilea loc eligibil dedicat doamnelor, în condițiile în care Nicolae Ciucă a afirmat că două locuri vor fi pentru doamne.

Un alt nume de ministru care ar putea pleca la Bruxelles, deși șansele sunt foarte mici, după cum susțin surse de la conducerea PNL, e Luminița Odobescu, ministra Afacerilor Externe. De altfel, în prezent Luminița Odobescu mai degrabă își construiește propria echipa la Externe, fiind eliberați sau trimiși pe alte funcții o parte dintre cei veniți în mandatul lui Bogdan Aurescu.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Titularizare 2019. Astăzi are loc proba scrisă pentru un post permanent în învățământ

Redacția

Grecii din Diaspora votează pentru prima oară în alegerile parlamentare

Redacția

Klaus Iohannis: Militarii Forţelor Terestre au un rol semnificativ în consolidarea profilului strategic al României

Redacția
Încarcă...