RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Regină a frumuseții, MUTILATĂ de estetician! Rusoaica nu mai poate închide ochii, după o operație de 3.500 de euro

Yulia Tarasevich, o fostă Regină a frumuseții din Rusia, acum în vârstă de 45 de ani, nu mai poate închide ochii și nici să zâmbească, după o intervenție estetică pentru care a plătit 3.000 de lire sterline (3.500 de euro). Chirurgul care a mutilat-o a fost condamnat pentru neglijență, dar eliberat, ulterior.

O Regină a frumuseții a fost „desfigurată pe viață”, după o operație estetică de 3.500 de euro. Acum, femeia susține că justiția a neîndreptățit-o.

Yulia Tarasevich, câștigătoare a Miss Rusia International în urmă cu patru ani, „nu mai poate închide ochii și nici zâmbi”.

Chirurgul care a operat-o pe rusoaică a fost condamnat pentru neglijență și condamnat la trei ani de „restricție a libertăților”, dar a fost apoi eliberat, din cauza prescripției.

  

Tarasevich a primit o mică parte din despăgubirile de 300.000 de lire sterline, pe care le-a cerut în instanță, pentru operația eșuată din 2020.

„Legea noastră în Rusia este ciudată, deoarece el m-a desfigurat pe viață și (chirurgul) a fost condamnat la trei ani. Ca și cum fața mea și-ar fi revenit la normal, după trei ani. Aș zice: „Ei bine…”

Cred că făptuitorii știu că,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Zelenski: Ucraina se pregăteşte să crească exporturile de energie către Uniunea Europeană

Redacția

BREAKING NEWS | SUMMIT UE / Liderii europeni au decis lansarea negocierilor pentru integrarea Republicii Moldova și a Ucrainei

Redacția

VIDEO | A fost victima traficului de persoane și forțat să fie servitor. Acum e multiplu campion olimpic. Cum a ajuns Mo Farah de la sclav la „Sir”

Redacția
Încarcă...