NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

REFERENDUM TVR: Susţineţi ideea creării Statelor Unite ale Europei? – azi, de la 21.00, pe TVR 1

​​Pe bătrânul continent, se discută tot mai mult despre unificarea politică a Europei într-un stat federal, după modelul SUA. Întrebarea lansată de Mihai Rădulescu ne este adresată tuturor., la „Referendum” la TVR 1 luni, 6.12, de la 21.00. Emisiunea este realizată în parteneriat cu HotNews.ro.

  • Susţineţi ideea creării Statelor Unite ale Europei? La această întrebare sunt invitaţi să răspundă cititorii HotNews.ro. în cadrul unui sondaj odată cu începerea emisiunii. De asemenea, își pot spune părerea folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului.

Noua coaliţie de guvernare din Germania a anunţat că va milita pentru transformarea Europei într-un stat federal. „Discuţia despre crearea Statelor Unite ale Europei este una veche, dar a fost relansată în acest an, odată cu debutul Conferinţei pentru viitorul Europei, o consultare publică fără precedent pe bătrânul continent. Noua putere de la Berlin speră că această consultare va prefigura un proces constituțional care să conducă la o Europa federală”, ne aminteşte Mihai Rădulescu, moderator şi realizator „Referendum”, contextul şi ne provoacă să răspundem la întrebarea-temă a emisiunii: „Susţineţi ideea creării Statelor Unite ale Europei?”.

Advertisements

Cu o lună în urmă, s-au exprimat în acelaşi sens şi participanţii la cel mai mare eveniment de tineret organizat de Parlamentul European,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Incendiu duminică noaptea într-un bloc din Arad. Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Redacția

FCSB l-ar putea vinde în Polonia pe „Messi al portarilor” / Suma cerută de Gigi Becali

Redacția

Cum vrea ministrul Budăi să reducă cheltuielile: La Ministerul Muncii tăiem 20% de la combustibili și deplasări

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site