NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cererile pentru ajutoarele la încălzire se depun și la RAGCL! Vezi actele necesare la dosar (DOC)

Pășcănenii care vor să beneficieze de ajutoare la încălzire trebuie să știe că pot depune dosarele și la RAGCL.

Anunțul a fost făcut astăzi, de către directorul regiei, Gelu Nedelcu. Măsura a fost luată pentru a fluidiza procesul de preluare a documentației de la beneficiari care, până acum, putea fi depusă doar la Primărie.

  

Astfel că, pentru a evita cozile, oamenii au posibilitatea de a merge la caseriile RAGCL din zona deal și vale a orașului, dar și la sediul central al societății. În acest sens vor fi lipite anunțuri la fiecare scară, cu informații utile despre actele necesare, pentru ca nimeni să nu fie întors din drum pe motiv că are dosarul incomplet.

„Am avut astăzi o discuție cu administratorul public Gică Zanet și cu șeful Biroului de Asistență Socială din cadrul Consiliului Local, Adrian Hariga. Am convenit de comun acord cu toți cei implicați ca și noi să preluăm dosarele de la persoanele care pot beneficia de ajutoare la încălzire. Pentru a avea mai multe puncte de colectare a acestor documente, clienții noștrii să nu fie nevoiți să stea la coadă la Consiliul Local sau să meargă într-un singur punct. Noi avem trei puncte în care vom prelua aceste documete, este vorba de casieriile din zona vale și deal, cât și la sediul central. În cursul zilei de mâine, începând cu ora 8.00, colegii noștrii vor lipi la fiecare scară niște anunțuri, unde vor fi trecute toate documentele care vor fi depuse, astfel încât beneficiarii să fie foarte bine informați. Și în anii trecuți s-au acordat aceste ajutoare de încălzire. Cu cât se vor depune mai repede, cu atât beneficiarii vor avea sumele compensate”, ne-a declarat Gelu Nedelcu, director R.A.G.C.L.

Advertisements
Advertisements

Reamintim faptul că pășcănenii care se vor încadra în cerințele impuse vor primi subvenții începând cu luna noiembrie a acestui an și până la sfârșitul lunii martie 2016. La fel ca și anul trecut, și acum se vor acorda pentru patru tipuri de surse de asigurare a căldurii: pe lemne, gaze naturale, cu energie termică şi cu energie electrică.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Romsilva va planta 19 milioane de puieți forestieri în această primăvară

Redacția

Dinastiile care taie şi spânzură în ApaVital. Gradul de rudenie, criteriu de angajare la cea mai mare companie publică din judeţ. Nevestele, primele angajate

Redacția

Lista firmelor cu cele mai mari datorii la bugetul local, postată pe site-ul Primăriei Pașcani!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site