RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL anunță:„Nu intrăm în insolvență! Anul acesta vom asigura agentul termic pentru abonații noștri”

Pășcănenii abonați la serviciile de termoficare furnizate de RAGCL vor primi și anul acesta agent termic. Anunțul a fost făcut de Gelu Nedelcu, directorul regiei, care a ținut să-și  liniștească clienții.

 

  

Acesta a declarat, pentru NewsPascani.com, că în urma discuțiilor pe care le-a avut cu primarul Dumitru Pantazi și cu administratorul public Gică Zanet s-a desprins concluzia că societatea trebuie să furnizeze agent termic abonaților și în acest an. Pentru a putea duce la capăt această misiune, Nedelcu a explicat că se caută soluții pentru a se putea acoperi cheltuielile cu gazul.

Directorul RAGCL a mai spus că din cauza declarațiilor publice ale unor politicieni, pășcănenii au intrat în panică că regia intră în insolvență și că nu va mai putea produce și distribui agentul termic.

„În ultima perioada ne-am confruntat cu un număr foarte mare de clienţi, care au venit la sediul regiei şi au întrebat ce se întamplă pentru că au apărut diverse comentari că vom intra în insolvenţă, că ne vom închide. Vreau să fac pe această cale o precizare, că şi în urma discuţilor care le-am avut cu municipalitatea, respectiv cu domnul primar si cu domnul administrator public, am decis ca cel puţin anul acesta să continuăm funcţionarea exact aşa cum am făcut şi până acum.  Vom asigura și vom găsi banii necesari să plătim gazul, pentru că aici este cea mai mare problemă. Vreau să liniştesc populaţia şi să spun că cel puţin anul acesta nu vom intra în insolvenţă şi nu vom opri furnizarea serviciilor. De la anul vom vedea, deoarece numărul de clienţi scade din cauza celor declarate de unii dintre politicenii din municipiul Paşcani”, ne-a declarat Gelu Nedelcu, directorul RAGCL.

În acest context, precizăm că Sorin Olariu, consilier PMP, a depus un proiect de hotărrâre prin care se dorește achiziționarea unor servicii de auditori în vederea găsirii unor soluții legale pentru redresarea sau declararea insolvenței regiei de termoficare.

„Vreau să fie stabilită cu exactitate situaţia financiară a RAGCL, şi auditorul extern să-şi formeze o opinie referitoare la organizare sau insolvenţă”, a explicat Sorin Olariu.

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Petru Rareș din Târgu Frumos

Teona Gherasim

Suspiciune de pestă porcină în județul Iași

Redacția

Multe plombari, putine asfaltari (VIDEO)

Redacția
Încarcă...