NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Radu Oprea îi răspunde lui Rareș Bogdan pe tema netaxării OMV: În loc să-l întrebe pe Virgil Popescu, dă vina pe ministerul Finanțelor

Purtătorul de cuvânt al PSD susține că Rareș Bogdan dă vina pe ministerul Finanțelor pe tema netaxării OMV, în loc să își întrebe colegul de partid, pe ministrul Virgil Popescu, motivul pentru care a eșuat negocierea regulamentului european.

Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD FOTO: Facebook

Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD FOTO: Facebook

„Rareș Bogdan a primit un NU de la cancelarul austriac Nehammer, precum un pumn în față, dar fără mănușă de catifea. Ca oricare politician “versat” a scos repede batistuța pentru a șterge urmele eșecului și s-a cocoțat rapid pe valul revoltei resimțite de români la auzul nedreptății pe care Austria a comis-o contra României. Nedreptatea NU-ului exprimat de guvernul austriac la votul pentru accederea românilor în spațiul Schengen a fost resimțit ca o ofensă de fiecare dintre noi. Rareș Bogdan a aplicat tactica “focul la ei” și a anunțat boicotul, doar pentru ca românii să uite insuccesul dreptei și al lui personal, ca stindard al europarlamentarilor liberali. Fumigena nu l-a ajutat, românii nu uită și înteleg foarte bine responsabilitățile fiecăruia”, susține Radu Oprea, într-o postare pe Facebook.

Advertisements
  

Purtătorul de cuvânt al PSD afirmă că europarlamentarul PNL „aruncă o nouă petardă pentru că tot dreapta a ratat și taxarea companiilor care au realizat profituri extraordinare”.

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nicolae Botgros, mărturii cutremurătoare după ce a reușit să învingă COVID-19: „Șase zile și șapte nopți nu le-am dormit absolut deloc. Mă simțeam ca într-o altă lume”

Redacția

Premierul Ciucă a felicitat-o pe Giorgia Meloni pentru numirea ca şef al guvernului de la Roma

Redacția

Aurescu, întrebat dacă România va dona Ucrainei avioanele MiG-21: Nu cred că este bine să vorbim foarte mult public despre aceste lucruri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site