NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PSD Pașcani, singura organizație din județ, fără structură de conducere stabilită. De ce oare merge la Congres primarul Pantazi? Îl susține pe Gheorghe Nichita?

Cel mai important Congres de alegeri al Partidului Social Democrat, ce va avea loc la București în zilele de 19 și 20 aprilie, este tratat la diverse de noua conducere a organizației din Pașcani. Mai bine spus de către primarul Dumitru Pantazi cel care, de când a fost ales președinte, nu a reușit să convoace nici măcar o ședință de partid.

 

Dacă la Iași Gheorghe Nichita, liderul organizației județene, a anunțat public că dorește funcția de vicepreședinte la nivel național, prezentând totodată și miza organizației pe care o conduce, cei din Pașcani nu au anunțat încă de ce merg la acest congres. Se duc oare să viziteze biroul lui Florin Constantinescu – unul din vicepreședinții Senatului, sau să ia act de activitatea deputatului Neculai Rățoi?

  

 

Scăparea nu miră pe nimeni, ținând cont de faptul că mulți anticipau, că odată cu numirea lui Dumitru Pantazi în funcția de președinte, activitatea politică a partidului va avea de suferit. Asta deși Dumitru Pantazi promitea o mai bună comunicare și transparență în raport cu cetățenii și presa.         

 

Mai mult Biroul Politic al PSD, ales în grup în data de 21 martie, nu s-a întâlnit pentru a-și desemna cei 7 vicepreședinți, secretarul și trezorierul.

Advertisements
Advertisements

Cât privește Congresul de alegeri din data de 19 și 20 aprilie, acolo va fi primarul Dumitru Pantazi, administratorul Gică Zanet, parlamentarii de Pașcani, consilierii Bogdan Alexa, Gabriela Nedelcu și reprezentanta Organizației de Femei a PSD, Dorina Sofian.       

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Surse: Numele propuse pentru înlocuirea miniștrilor demisionari din PSD

Redacția

Marius Pintilie a explicat culisele negocierii eșuate, cu USR Pașcani

Răzvan Grecu

Interviu cu deputata Cosette Chichirău: „Niciun coleg din Iași nu mi-a luat apărarea”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site