NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Protestatara România TV Codruța Cerva, Tudy Ionescu și alte 2 persoane, amendate cu 38.000 de lei pentru că au aruncat saci cu gunoi pe treptele Primăriei Sectorului 1 și la locuința edilului Clotilde Armand

Protestatara de serviciu a RTV, Codruta Cerva, și alte două persoane care au aruncat saci de gunoi, duminică, 6 iunie 2021, în fața Primăriei Sectorului 1 și la locuința edilului Clotilde Armand au fost sancționate contravențional cu suma totală de 36.000 de lei, au declarat pentru G4media.ro surse din Poliția Locală a Sectorului 1. Fiecare dintre persoane au fost amendate de două ori cu suma de 6.000 de lei, potrivit acelorași surse.

La suma de mai sus se adaugă și amenda aplicată lui  Tim Ionescu zis Tudy, fost viceprimar al Capitalei din partea ALDE, care a primit 2000 de lei pentru că, spune el, a ”mutat doi saci cu gunoaie neridicați din #Sector1 în fața Primăriei”, după cum a anunțat el pe Facebook.

Recent, fostul viceprimar ALDE a solicitat organizarea unui referendum în Sectorul 1 pentru demiterea primarului Clotilde Armand.

Dumincă, 6 iunie 2021, mai mulți așa ziși protestatari printre care Codruța Cerva, au aruncat saci cu gunoi pe treptele Primăriei Sectorului 1, apoi în fața locuinței edilului Clotilde Armand. ”Evenimentul” a fost mediatizat pe larg de RTV.

  

Acțiunea a venit în contextul scandalului neridicării gunoului menajer din Sectorul 1 timp de 5 zile de către compania Romprest. Până la urmă, situația s-a detensionat sâmbătă seară după ce stațiile de sortare au permis descărcarea mașinilor de gunoi ale Romprest și după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că face plângere penală pentru șantaj și va solicita ridicarea licenței operatorului de salubritate.

g4media

Advertisements

Related posts

Minora dispărută, din Târgu Frumos a fost găsită!

Redacția

Adolescent lovit cu parul în cap de Paști din cauză că asculta manele

Redacția

Bărbat din Pașcani dat în urmărire de poliție

Redacția
Încarcă...