RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Protest la înălțime: Pășcăneanul care s-a urcat în mai pe o macara, se află de mai bine de 24 de ore pe o clădire din București, amenințând că se aruncă (VIDEO)

Un bărbat s-a urcat duminică pe o clădire de opt etaje, aflată în construcţie, şi ameninţă de 24 de ore că se va arunca în gol.

Mai multe echipe de negociatori au mers la faţa locului pentru a-l convinge pe om să renunţe la gestul extrem. Ionuț Daniel Strugariu, în vârstă de 45 de ani, recidivist, nu este la prima faptă de acest gen. A mai protestat, timp de 16 ore, în urmă cu două luni, căţărat pe o macara.

Adrian Marian, ISU București, a precizat că bărbatul s-a urcat pe bloc duminică, 26 iulie, în jurul orei 9.30. Are la el provizii, apă și alimente, iar la nevoie negociatorii vor suplimenta proviziile protestatarului.

  

Pentru că este zonă de șantier, nu se poate pune o pernă pneumatică în zonă.

Pe 31 mai, bărbatul s-a urcat pe o macara din București. Acesta venise din Pașcani pentru a-și spune problemele, vrând să stea de vorbă cu un parlamentar și cu presa despre nemulțumirile pe care le are. Macaraua pe care s-a urcat bărbatul se află într-o zonă de șantier de pe bulevardul Sebastian, deasupra unui bloc în construcție, care are cel puțin 11 etaje. (Detalii AICI)

{youtube}PUG4wvZ0OE8{/youtube}

sursa m.b1.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Se schimbă legea. Asigurarea RCA, obligatorie pentru trotinete și biciclete electrice!

Redacția

Dosar penal pentru un tânăr din Todirești care a provocat un accident rutier

Teona Gherasim

Șoferii care rămân fără permis vor putea conduce în continuare. Proiect adoptat

Redacția
Încarcă...