RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Propunerile Primăriei Stolniceni Prăjescu pentru 2017: sistem de pază și supraveghere video în comună, modernizare drumuri și școli

Bugetul local al Primăriei comunei Stolniceni Prăjescu pentru acest an, permite continuarea lucrărilor de modernizare a școlilor din comună, dar și a drumurilor comunale. Pe lista de investiții, unele proiecte sunt aflate deja în derulare, iar altele vor fi demarate în viitorul apropiat. Edilul comunei a făcut public planul de investiții pe care și le dorește a le îndeplini pe parcursul acestui an. 

Printre investiții se numără și un sistem de pază și supraveghere video în comună, reabilitarea Școlii cu clasele I-IV, dar și V-VIII Brătești, extindere rețea de alimentare cu apă și canalizare în comună, modernizarea drumurilor comunale, a celor agricole, dar și a celor de interes local. Pe lângă aceste investiții, administrația locală dorește să mai achiziționeze și o autobasculantă.

Toate aceste costuri sunt suportate din bugetul local al comunei care a fost aprobat conform Legii nr.6 / 2017.

  

Conform referatului pentru proiectul de hotărâre, Bugetul de venituri si cheltuieli este un instrument al administratiei publice care cuprinde volumul veniturilor pe surse de provenienta cat si cheltuielile pe destinatii pe parcursul unui an. Sinteza bugetului pe anul 2017 este detaliat la venituri pe capitole si subcapitole, iar la cheltuieli pe parti, capitole, subcapitole, titluri, articole si aliniate dupa caz.

 {jcomments off}

 

 

 

Related posts

Bani pentru investiții în Sirețel, Miroslovești,Tătăruși, Ruginoasa și Hărmăneștii Vechi

Redacția

Primarul orașului Târgu Frumos a depus jurământul

Teona Gherasim

Doar 11 agenți economici ce ocupau abuziv domeniul public și-au plătit redevențele pe anii trecuți

Răzvan Grecu
Încarcă...