NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ultima săptămâna în care beneficiați de bonificația de 10 % la achitarea taxelor și impozitelor locale

Încasări mari la Finanţele Locale, în acest an. Pășcănenii s-au grăbit să-şi achite taxele şi impozitele de la începutul acestui an, și nu doar pentru a beneficia de bonificație ci și pentru a scăpa de o datorie.

 

Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Pașcani, la finalul acestei luni se va intra în partea a II-a a sistemului de achitare, iar taxele ar putea fi mai scumpe. În această perioadă este recomandat a fi achitate, asta pentru a beneficia de o bonificație de 10 %. 31 martie este ultima zi în care puteți beneficia de reducerea de 10 % la achitarea taxelor și impozitelor locale. 

  

Pășcănenii trebuie să știe că mai au la dispoziție o scurtă perioadă de timp pentru a putea beneficia de acea bonificație pe care o acordă Codul Fiscal, bonificație de 10 % la plata impozitelor și taxelor locale. După aceea, se intră pe partea a II-a a sistemului, în care bonificațiile prind altă variantă și cei care își permit să plătească acum pot beneficia de acest sprijin de 10 %”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Advertisements

Related posts

Noi angajări la Spitalului Municipal Pașcani. Posturile au fost ocupate prin concurs

Oana Cordoneanu

Rampele de pe scările mici, destinate persoanelor cu handicap, blocate după montarea băncilor

Ema Roman

Autobuzele RAGCL Paşcani, verificate de inspectorii de la Autoritatea Rutieră Română Iași

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site