NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Propunere interesantă: Concurs de karting în centrul Pașcaniului

Un concurs sau o demonstrație de karting ar putea avea loc în centrul Pașcaniului cu ocazia Zilelor Municipiului. Subiectul a fost discutat astăzi la Primăria Pașcani în cadrul comisiei de organizare a acestui eveniment.

 Propunerea a venit din partea directorului Clubului Copiilor din Pașcani, Gabriel Ciopraga, care spune că are și sprijinul colegilor de la cercul de karting de la Palatul Copiilor din Iași. Cel mai mare impediment al organizării acestui eveniment, este siguranța piloților și a pietonilor.

Gabriel Ciopraga a cerut celor din comisie să  găsească soluții pentru ca publicul să nu pătrundă în timpul concursul pe șosea, pentru că piloții ajung și la 100 km/h în unele sectoare.

Consilieru PDL, Ioan Ioniță, l-a acuzat pe acesta că pune răul în față și că evenimentul se poate desfășura fără probleme cu supravegherea pietonilor din partea polițiștilor locali.

În replică, directorul Clubului Copiilor i-a transmis că este o responsabilitate foarte mare pe care va trebui să și-o asume.

Viceprimarul Vasile Axinte a venit cu o altă soluție, organizarea evenimentului în parcarea supermarketului Kaufland. El a spus că va lua legătura cu reprezentații magazinului pentru a vedea dacă sunt de acord sau nu cu acest demers.

Menționăm că evenimentul sportiv ar putea avea loc pe data de 4 iulie, în centrul municipiului Pașcani sau în parcarea supermarketului Kaufland.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

CSM Pașcani a rămas fără antrenor principal. Iată cine va conduce echipa până la finele turului

Marius Parteni

Începe Liga a IV-a și Liga a V-a. Kosarom II – Gloria Balș și Siretul Stolniceni – FC Lunca

Răzvan Grecu

Bucovina Pojorâta – CSM Kosarom, în etapa a II a din playoff

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site