RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectul privind contractul de delegare către ARSACIS și ApaVital retras de pe ordinea de zi pe motiv că negocierile nu au fost concludente. Un consilier local nu a primit dreptul de a participa la negocieri

Situație stranie în ceea ce privește proiectul privind aprobarea modificărilor la Contractul de delegare al gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare, încheiat între ARSACIS și ApaVital Iași.

Astăzi, în ședința Comisiei Economice, membrii comisiei au fost anunțați de faptul că acest proiect a fost retras de pe ordinea de zi pe motiv că negocierile purtate între reprezentanții societății ieșene și primarul Dumitru Pantazi nu au fost concludente.

În acest sens, consilierul liberal Marius Pintilie l-a întrebat pe consilierul personal al primarului, Dionisie Afloroaiei, de ce nu a primit și el dreptul de a luat parte la negocieri. Consilierul local a arătat adresa pe care a înaintat-o către edilul șef prin care a cerut să facă parte din comisia de negociere. Răspunsul lui Afloroaiei a fost acela că doar primarul are dreptul în momentul de față de a negocia cu societatea ieșeană.

  

Deși a insistat pentru a afla motivul exact pentru care proiectul a fost retras de pe ordinea de zi, consilierul liberal a primit mereu același răspuns, faptul că negocierile nu au dus la o soluție clară.

Un alt proiect  retras de pe ordinea de zi, este cel privind rectificarea bugetară.  Este vorba despre sumele de bani ce trebuiau alocate către școlile din municipiu pentru a se pregăti de un  nou an școlar. Cum nici o școală nu a trimis vreo adresă în care să solicite sume în acest sens, proiectul a fost retras.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un consilier local atacat de câini maidanezi în timp ce se plimba cu copilul prin centrul Pașcaniului! Acesta îi cere demisia primarului Dumitru Pantazi!

Răzvan Grecu

Proiectul de transport județean începe să ia contur! Iată cele 11 grupe de trasee

Redacția

Ce drumuri judetene vor fi reparate in acest an

Redacția
Încarcă...