NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Proiect depus la Primărie pentru organizarea unei dezbateri publice pe marginea taxei de Salubritate

Conducerea societății Eco Salubritate SA Pașcani solicită organizarea unei dezbateri publice pe marginea proiectului care face referire la instituirea taxei de salubritate. Acțiunea ar urma să aibă loc la sediul Primăriei Pașcani în această lună.          

 

Fiecare membru al unei familii din Pașcani ar urma să achite câte 8 lei pentru serviciile de salubritate. Eduard Dumea, directorul Eco Salubritate, este de părere că odată ce se va aplica această taxă, toți pășcănenii vor achita serviciile. Asta deoarece doar jumătate din familiile din municipiul nostru au semnat contracte cu operatorul local, cărora le plătește pentru serviciile prestate.

  

“Conform legii se poate institui această taxă, ce se aplică în funcție de numărul de persoane din familie. Noi am depus la secretariatul Primăriei acest proiect, pentru organizarea unei dezbateri publice, astfel încât poate în luna noiembrie taxa de salubritate va fi aprobată. Nu este normal ca în municipiul Pașcani doar jumătate din populație să plătească pentru serviciile noastre“, a menționat Eduard Dumea, directorul Eco Salubritate.

Advertisements

Nivelul taxei propuse poate scădea sau crește în urma dezbaterii publice, iar dacă va fi aprobată va duce la creșterea numărului celor care plătesc pentru serviciile operatorului local. Pentru a declara numărul de persoane care beneficiază de servicii de salubritate, pășcănenii trebuie să completeze un formular pe propria răspundere. 

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un Brexit fără acord poate duce la 12.000 de concedieri în România

Redacția

Bugetarii vor avea trei zile libere în plus în 2023 față de angajații de la privat: Calendarul pe anul viitor

Redacția

Producția de cărbune din România a crescut, în primele 8 luni din 2021, cu aproape 23% față de anul trecut

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site