NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prognoza meteo pentru weekend. Vremea se răceşte în toată ţara

Vineri valorile termice vor marca o scădere în cea mai mare parte a ţării, dar se vor menţine peste mediile climatologice, cu precădere în regiunile sudice.Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 21 de grade. Cerul va fi variabil, dar în Câmpia de Vest, iar la începutul intervalului pe arii restrânse şi în restul ţării vor fi nori sau ceaţă. Vântul va mai avea unele intensificări la munte, în Moldova şi pe litoral.

 

Sâmbătă va ploua în Maramureş, local în Moldova, Transilvania şi izolat în Banat şi în Crişana. Spre seara în zona Carpaţilor Orientali vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Maximele, peste 10 grade în toată ţara ajung frecvent la 19 grade în sudul ţării, izolat poate şi 20 de grade. În zonele joase, pe arii restrânse, dimineaţa, se va semnala ceaţă.

Duminică vremea se va răci în toate regiunile, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 grade la Miercurea Ciuc şi 15 grade la Giurgiu si Călăraşi. Va ploua pe arii relativ extinse în vestul, centrul şi nordul ţării, iar în zonele montane se vor semnala precipitaţii mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Temperatura scade şi în Bucureşti. Dimineaţa, 6…7 grade, mai putin în zona preorăşenească, spre 3 grade. Maxima zilei, în jur de 13 grade. Cerul va fi variabil si vântul, în general moderat. Dimineaţa, condiţii de ceaţă.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Înfrumuseţerea intrărilor rutiere în judeţ costă un milion de lei

Redacția

Autostrada Nordului va fi de fapt drum expres? Care sunt diferențele

Redacția

Vremea se schimba drastic in urmatoarele ore: ploi, intensificari ale vantului si precipitatii mixte

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site