NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcănean, cu antecedente penale, băgat după gratii pentru lovirea a două persoane, ameninţarea a patru şi “distrugere”

Un pășcănean își va petrece următoarele 30 de zile după gratii. Acesta era urmărit național și internațional și a fost reținut joi, 12 noiembrie, pe raza municipiului. „La data de 12 noiembrie a.c., poliţiştii Biroului Urmăriri,  împreună cu cei din cadrul Poliţiei Paşcani au acţionat pe raza municipiului,  pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii.  

  

Tânărul reținut se sustrăgea măsurii arestării preventive dispusă de instanță într-un dosar penal în care este bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire a două persoane, ameninţarea a patru persoane şi “distrugere”. Pe numele acestuia a fost emis de către Judecătoria Paşcani, mandatul de arestare preventivă, în lipsă,  la data de 2 septembrie 2015”, conform unui comunicat de presă emis de  IPJ Iași.

 În acest dosar Ionuț Țăpoi a bătut două persoane pentru o datorie. Victimele au avut nevoie de spitalizare 23, respectiv 7 zile.

 Totodată, a fost  audiat într-un alt dosar penal  în care este bănuit de comiterea  infracţiunilor de “lovire sau alte violenţe” şi “tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

 Judecătorii pășcăneni au respins ieri cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu.

 Ionuț Țăpoi este cunoscut polițiștilor, iar în anii trecuți a fost implicat în mai multe scandaluri.

 În 2013 a bătut în plină stradă un om de afaceri din Pașcani, alături de alți doi tineri. Victima a a fost lovită cu un corp contondent în cap și a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

 În 2014 s-a bătut cu un prieten pe o stradă din Pașcani. Ionuț Țăpoi l-a lovit cu un par în cap, asta după ce a băut împreună cu victima care a ajuns în stare gravă la spital.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Tânără găsită moartă, în ploaie, după ce a fost tâlhărită în plină stradă

Redacția

La plimbare cu mașina pe trotuarele din Pașcani. Lipsa parcărilor rămâne o problemă evidentă (Video)

Marius Parteni

Plantație de canabis descoperită în curtea unei familii din județul Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site