NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Profitul înregistrat anul trecut de Administrația Piețelor direcționat către alte investiții. Transformator la stadion și zid de 900.000 lei în parc

Activitățile din piețele agroalimentare sunt pe profit. Acest fapt a determinat executivul să direcționeze veniturile încasate și necheltuite anul trecut de administrația piețelor, în sumă de aproximativ 730.000 lei, către alte investiții pe care Primăria le finanțează anul acesta.

 

Mai exact, din această sumă , 150.000 lei vor fi distribuiți către unitățile de învățământ care mai înregistrează datorii, 20.000 lei pe asistență socială, 250.000 lei pentru realizarea unui nou zid de protecție a malurilor în Parcul Peștișorul, 210.000 lei pentru dotări la Serviciul de Gospodărie Comunală, iar 100.000 lei pentru cheltuieli neprevăzute la Centrul de Plasament, din zona vale.   

  

Datele au fost prezentate în comisia economică de către administratorul public Gică Zanet. Potrivit acestuia, pentru refacerea zidului din parc ar fi necesară suma de 900.000 lei. El a mai propus consilierilor să aprobe alocarea sumei de 150.000 lei, din cele direcționate către lucrările de refacere a zidului, pentru realizarea transformatorului de curent electric realizat lângă stadion, astfel încât în acest an agenții economici să nu mai întâmpine probleme odată cu amenajarea standurilor de Zilele Municipiului. Costurile totale pentru această investiție sunt de 350.000 lei, diferența fiind cuprinsă în bugetul pentru anul în curs.  

Menționăm faptul că în primele trei luni ale acestui an, Administrația Piețelor înregistrează un profit de 200.000 lei.    

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ședință pentru salubritate la nivel județean! Licitația din cadrul ADIS va avea loc în luna mai

Ema Roman

Consilierul Vasile Avramiuc face precizări în legătură cu lista publicată de EcoSalubritate

Ema Roman

Modificări importante în masteplanul drumurilor judeţene. Vezi care sunt cele din zona Pașcaniului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site