NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Europarlamentarul Cătălin Ivan la Pașcani. Acesta s-a întâlnit cu Biroul PSD și primarii din Colegiul Senatorial 3

Întâlnire importantă astăzi la sediul PSD Pașcani, acolo unde a sosit europarlamentarul Cătălin Ivan. Acțiunea este organizată de către senatorul Florin Constantinescu, cel care reprezintă colegiul Pașcani și Hârlău în Senatul României, ca urmare a alegerilor parlamentare din luna decembrie 2014.

 

Dup întâlnirea avută cu membrii din Biroul PSD Pașcani, europarlamentarul s-a deplasat la Imperial Ball Room unde s-a întâlnit cu toți primarii din Colegiul Senatorial 3. Tema discuțiilor de astăzi a fost legată de pregătirea viitoarelor alegeri Europarlamentare.  

  

Europarlamentarul Cătălin Ivan, ne-a declarat că întâlnirea de astăzi a fost una cu colegii de partid alături de  care a dus multe bătălii. El spune că prezența sa la Pașcani este legată și de cele două campanii electorale ce vor avea loc în acest an.

”Este o întâlnire cu colegii de partid cu care am trecut prin foarte multe bătălii dealungul timpului. Ne leagă foarte multe amintiri de Pașcani, îmi aduc aminte de momente tensionate de aici din anii din urmă. Am venit pentru că este un an important, sunt două campanii importante anul acesta și ne pregătim pentru cele două bătălii” a declarat Cătălin Ivan, europarlamentar PSD

Despre întâlniorea de astăzi ne-a vorbit și senatorul PSD Florin Constantinescu.

”Am organizat astăzi două întâlniri, prima la sediul partidului unde au participat toți colegii ce fac parte din CL Pașcani. A doua cu primarii din Colegiul 3 Senatorial. Scopul întâlnirii de astăzi este dublu, primul pentru a le aduce la cunoștință primarilor ce ar trebui făcut pentru proiectele din zona noastră iar al doilea scop este începerea campaniei electorale pentru Europarlamentare” ne-a declara senatorul PSD, Florin Constantinescu

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Guvernul se reuneşte astăzi pentru a adopta hotărârea de prelungire a stării de alertă

Redacția

„Măcel” în sediul PDL: Preda l-a lovit pe Iordăchioaia. Ioniță demisionează, dacă nu mai e dorit

Marius Parteni

Cristian Rățoi de la Pro România: „La mulți ani doamnelor și domnișoarelor! Multă sănătate de ziua lor!”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site